DODJELA NAGRADA CFDA

Kako izgledati stajliš na modnoj večeri u New Yorku

05.06.2012 u 09:24

Bionic
Reading

Biti stajliš na dodjeli nagrada Američkog udruženja modnih dizajnera veliki je izazov za sve koji su pozvani – evo kome je uspjelo zablistati ove godine u njujorškom Lincoln Centeru

Modne dizajnerice i glumice, sestre Mary-Kate i Ashley Olsen bile su velike pobjednice večeri - ponijele su titulu najboljih ženskih dizajnerica godine. Obje su nosile kreacije iz vlastite kolekcije, The Row, a Mary-Kate pokazala je novu smeđu boju kose, nosila nakit Sidney Garber i cipele Louis Vuitton. Ashley je pak nosila torbu The Row, nakit istog autora te cipele Manolo Blahnik.

Kolumbijska glumica Zoe Saldana nosila je smjelu kreaciju Prabal Gurung, s prozirnim izrezima, a u sve ukomponirala Cartierov nakit.

Model Candice Swanepoel došla je sva u čipki izazovnoj samoj po sebi, a haljina je k tome još bila i prilično prozirna.
Model Doutzen Kroes bila je iznimno elegantna u crnoj, do poda dugoj haljini sa zanimljivom trakom oko vrata.

Kate Bosworth bila je u trendu - lepršava haljina dužine do ispod koljena, cvjetni uzorak, uz izrez oko pojasa.

Naočit je dakako bio i popularni američki modni dizajner Marc Jacobs u tamnom odijelu, bijeloj košulji i s leptir-mašnom.
Za najboljeg muškog dizajnera proglašen je William Reid, Tommy Hilfiger dobio je nagradu Geoffrey Beene za životno djelo, a internacionalna nagrada pripala je Rei Kawakubo iz modne kuće Comme des Garcons.