tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+15
Pula
+21
Rijeka
+21
Zadar
+21
Split
+22
Dubrovnik
+23

PONUDA I CIJENE

Kakve se balerinke nose ovog proljeća

Tako praktične, a tako slatke - balerinke su tako bezobzirno zagospodarile ulicama da je teško zamislivo da će ih ijedne druge cipelice ikad moći zamijeniti. Ako ste jedna od onih koje vole uživati u njima, pogledajte kakve nove modele nude naši lanci ulične mode i po kojim cijenama

Datum objave:
26.4.2012 8:00

Zadnja izmjena:
26.4.2012 8:55

Želite li imati jedne dobre, kožne, trajne balerinke, njihova kupnja uvijek se pokaže kao pun pogodak, no za njih će trebati izdvojiti malo više novca nego za pamučne i umjetne modele. Koštaju nekih 450 kuna naviše, a najbolje ćete proći ako naiđete na sniženje modela iz prošle sezone kada možete kupiti relativno povoljan, a kvalitetan par, što nudi primjerice Tommy Hilfiger.

Trendi modeli, ako su u izvedbi od kvalitetne kože i nose neki razvikaniji potpis, stoje oko šestotinjak kuna i više.

S druge strane, ako pak cijelo ljeto želite mijenjati balerinke i biti totalno chic i trendi, u H&M-u možete pronaći šarenih, veselih modela već za 69,90 kuna te odmah kupiti dva, tri para.

Između tih dviju opcija, stoji vam pregršt balerinki po cijeni od dvjesto do tristo kuna, a to su one s kožnom uložnom tabanicom. Te su balerinke dobar izbor za sve one koje u njima provode cijeli dan.

Ponuda je prebogata, uzorci i boje neodoljivi, a na vama je da krenete u pohode. Baz balerinki nema proljeća, ljeta ni jeseni!

166582 ,167550,158648 ,149681

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr