Moda i ljepota SAM SVOJ MAJSTOR

Kate Middleton sama će si dizajnirati vjenčanicu

Daily Mail tvrdi da je od izvora bliskih Kate doznao da će haljina biti boje bjelokosti, jednostavnog kroja, protkana čipkom i satenskim gumbima te s čvorom preuzetim s haljine koju je 1981. na vjenčanju nosila Lady Diana

Iako je Kate Middleton odlučila da o svojoj vjenčanici neće ništa otkriti i ostala hladnokrvna na sva medijska nagađanja o kreatoru koji će potpisati haljinu koju će nositi 29. travnja na vjenčanju u Westminsterskoj opatiji, u javnost je procurio podatak da će buduća princeza svoju vjenčanicu kreirati – sama.

Daily Mail tvrdi da je od izvora bliskih Kate doznao da će haljina biti boje bjelokosti, jednostavnog kroja, protkana čipkom i satenskim gumbima te s čvorom preuzetim s haljine koju je 1981. na vjenčanju nosila Lady Diana. Kate, kao velika ljubiteljica mode i diplomirana povjesničarka umjetnosti ima i iskustva s radom u modnoj industriji. Naime, svojedobno je, u sklopu prakse, buduća princeza radila u poznatom lancu visoke ulične mode Jigsow.

U dizajniranju te haljine budućoj princezi pomoći će Sophie Craston, glavna dizajnerica modne kuće Libuela. Inače, princezina haljina skrivena je od pogleda, pod ključem u jednoj odaji u Clarence Houseu, gdje, kako kažu, princeza dolazi na probe.

Iako je haljina najčuvanija tajna kraljevskog vjenčanja, otkriveno je da se princ William složio s Kateinom željom da nakon sudbonosnog da haljinu proda na aukciji u korist humanitarnih organizacija. Inače, svi darovi koje mladenci dobiju također će završiti u nekoj od humanitarnih organizacija kojima princ predsjeda. Uz haljinu, Kate će nositi i naušnice s dijamantima i biserima te tijaru iz kraljevske riznice.

Prijatelji bliski paru otkrili su i da će se mladenka čak tri puta presvlačiti, a cipele koje će nositi uza svu vjenčanu opremu potpisuje dizajnerski brend Gina. Nagađa se i da će nakon vjenčanja William i Kate nositi titulu vojvode i vojvotkinje od Strathearna koja nije u upotrebi od 1943. godine.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više