ZIMSKA MODA

Jelena Perčin zna kako biti seksi u ležernom izdanju

11.02.2011 u 08:45

Bionic
Reading

Za šetnju gradom i obavljanje raznih poslovnih obveza Jelena Perčin odabrala je ležerni stil, iskombiniravši traperice, crni kaput i čizme, a velikom crvenom torbom uspješno je osvježila cijeli stajling

Lijepa dubrovačka glumica Jelena Perčin nakon pauze od gotovo dvije godine ponovno je zaplovila u glumačke vode ulogom u seriji 'Najbolje godine'. Glumica, koja je u svibnju 2009. rodila

kćerkicu, nastavlja održavati vitku liniju i top formu, a ovoga puta je pokazala kako dobro može izgledati i u običnim trapericama.

Iako je nedavno tvrdila da je nakon trudnoće previše smršavjela, zbog vitke linije Jelena si može priuštiti razne odjevne kombinacije. Premda u posebnim prilikama najčešće zablista u haljinicama, dnevni stajling mlade mame je puno praktičniji.

Odjevena u traperice, crne visoke čizme te crni kaput do koljena, Jelena je malo boje u cijelu kombinaciju unijela šalom i velikom torbom, smjelo kombinirajući zelenu i crvenu boju. Čini se da su nove poslovne obveze potpuno zaokupile glumicu te je gradom prošla brzim korakom pričajući na mobitel. Pogledajte fotogaleriju!