FASHION GURU

Jelenin stajling je dobar, ali ne mogu ne vidjeti ozljedu na cjevanici, kao da je nogomet igrala

  • 30.05.2023 u 15:28

  • Bionic
    Reading

    Modnom kritičaru Fashion Guruu nisu promaknula modna izdanja poznatih na premijeri Krležine 'Lede' u zagrebačkom HNK-u, a posebno ga je zaintrigirao stajling glumice Jelene Perčin

    Na nedavnoj premijeri Lede u zagrebačkom HNK pojavila se društvena krema, kako to vole reći, ja bih prije rekao poznati, za mene je krema ono što stavljam oko očiju.

    Na njoj su se pojavile i Lana Barić te njezina i moja prija Jelena Perčin. Odlučile su se za crnu varijantu, rekao bih ziheraški, a i bolje da je tako jer što znaš što se inače može dogoditi.

    • +3
    Jelena Perčin Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

    Tako su njih dvije tumarale hodnicima HNK i zabavljale se. Lana se odlučila za odijelo s mrkva hlačama i korzetom s prozirnim detaljima, dok je moja Jelena bila u jednostavnoj crnoj haljini i sandalicama.

    Naravno da ne mogu ne vidjeti niti zaboraviti njezinu ozljedu na cjevanici, kao da je nogomet igrala... Jelko moja, gdje je nestao puder?

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.