Moda i ljepota GDJE SU GRIJEŠILE?

Odaberite najgore odjevene zvijezde 2010.

  • Autor: tportal.hr
  • 24.1.2011 15:12:05
  • 24.1.2011 13:32:40

Ako želite učestvovati u konstruktivnoj kritici i osvještavanju sumnjivih modnih odabira, sudjelujte u anketi i pregledu najneukusnijih kombinacija prošle godine

Kako ne bismo isticali samo lijepe modne trenutke 2010. godine, odlučili smo vam predstaviti i mračniju stranu, modne gafove koji su obilježili godinu i ponekad razveselili modne poznavatelje. Oštrice sarkazma i strogog modnog suda isprobali su na brojnim damama koje svakodnevno ulažu u svoje fashion kombinacije, no nažalost s diskutabilnim uspjehom.

Gotovo stalne članice kluba loše odjevenih su Mia Begović, koja unatoč godinama ne odustaje od vrckasto iskrznanih leopardovih uzoraka začinjenih visokim štiklama, bundama i punđama kao Marge Simpson, te Alka Vuica, uvijek na granici klasičnog kič (ne)ukusa. Maminu tradiciju kao svijetla uzdanica u novoj generaciji bunda i perja ponijela je prošle godine i procvala Maja Lena Lopatny a u ostatku izbora, o kojem ćete prosuditi i presuditi upravo vi, dragi čitatelji, našle su se i: Maja Šuput, Dolores Lambaša, Fani Horvat, Danijela Martinović, Andrea Šušnjara, Jelena Rozga, Mila Horvat, Vlatka Pokos, Matea Hohnjec, Nina Badrić, Ankica Dobrić i Anamarija Asanović.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više