ILI SPONZORI ILI KRUNA

Katarini Banić prijeti gubitak titule Miss Hrvatske

13.09.2010 u 19:19

Bionic
Reading

Miss Hrvatske bi prihvaćanjem darovane odjeće prekršila ugovor s direkcijom izbora za Miss jer ne smije promovirati odjeću tvrtki koje nemaju ugovor s tom direkcijom, zbog čega bi mogla ostati bez krune

Katarina Banić otkrila je novinarima 24sata.hr prošlog tjedna da za put u Kinu, gdje će se natjecati za najljepšu djevojku svijeta, nema dovoljno odjeće. Nakon objave vijesti da najljepša Hrvatica traži sponzore, u redakciju 24 sata javili su se dizajneri i vlasnici dućana s odjećom voljni sponzorirati misicu, a ponuda za sponzorstvo stigla je i od jednog kozmetičkog salona.

Velikodušne ponude Katarina Banić ipak ne može prihvatiti jer bi uzimanjem sponzorskih stvari bez dogovora s direkcijom ostala bez krune. U direkciji kažu da misica ne smije promovirati odjeću tvrtki koje nemaju ugovor s njima.

'Katarina još nije prihvatila ponude sponzora i prekršila ugovor, pa time zasad nije ni izgubila titulu misice', potvrdila je za 24 sata Ivana Antić iz direkcije.

'Hvala tvrtkama koje mi žele biti sponzori, ali molim ih da se jave direkciji Miss Hrvatske kako bih mogla prihvatiti ponudu', rekla je Katarina Banić (20).