bivša misica

Njezina ljepota ne blijedi: Fani Čapalija ima novu fotografiju i sjajan kaput, a fanovi su oduševljeni

15.03.2022 u 09:02

Bionic
Reading

Prošla su gotovo tri desetljeća otkako joj je pripala titula Miss Hrvatske, no ljepota Fani Čapalije ne blijedi. U javnosti se ne pojavljuje često, no kada se to dogodi, to učini sa stilom i sve oduševi svojom bezvremenskom ljepotom

Fana Čapaliju mnogi smatraju jednom od naših najljepših misica, a njezini vjerni obožavatelji sa žarom tvrde kako joj 'nema ravne'. Laskavom titulom Miss Hrvatske okrunila se davne 1993. godine, a potom je na svjetskom izboru ušla među prvih pet finalistica. Mnogi su predviđali kako će poharati svjetske modne piste, no Fanin život krenuo je u drugom pravcu te danas živi mirno i daleko od reflektora modnih pista.

Fani živi na Čiovu, gdje uživa u svim povlasticama mirnog života, a u javnosti se ne pojavljuje često. No, kada to učini, baš sve ostavlja bez daha svojom neprolaznom ljepotom. ' Vodim miran život, lišen svakog stresa, osim, eto, ovog pandemijskog kojem smo izloženi svi. Bavim se sobom i ljudima koje volim i uistinu se smatram privilegiranom osobom, koja uživa u malim stvarima, šetnjama uz more, druženju s prijateljima i obitelji. Veselim se svakom lijepom danu. U okvirima današnjeg vremena, smatram to velikim bogatstvom, koje ljubomorno čuvam,' otkrila je nedavno u intervju za Story.

Na društvenim mrežama aktivirala se prije manje od dvije godine te na svom Instagram profilu, na radost vjernih obožavatelja, s vremena na vrijeme objavljuje fotografije, a sam pogled na njih jasno daje do znanja da za ovu ljepoticu, danas na pragu petog desetljeća, vrijeme kao da je stalo.

Dokazuje to i njezina posljednja objava, dvije fotografije na kojima pozira odjevena u kaput cvjetnog uzorka i pelerina kroja. Jednostavno raspuštene kose i s minimalno šminke, Fani je bila i ostala prirodna ljepotica, a uz post je stavila hastag '#itsok' aludirajući na svoj legendarno odgovor na izboru za Miss svijeta. Nova fotografija nije prošla neopaženo kod njezinih pratitelj koji su je pohvalila i u komentarima pišući joj kako je predivna i najljepša naša misica.

  • +3
Fani Čapalija Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL