HELENA ŠOPAR

Češnjak jedem kao pistacije

14.04.2010 u 16:38

Bionic
Reading

Uspješna hrvatska manekenka Helena Šopar niže svjetske uspjehe, a posljednji kojim se može pohvaliti je naslovnica španjolskog Voguea. Danonoćno radi, puno putuje, živi sama na relaciji New York - Pariz, ali nikada nije požalila zbog izbora karijere

Helena Šopar prije nekoliko mjeseci je, zbog udaljenosti, prekinula vezu s Dadom Gojićem, bratom manekenke Ljupke, no na poslu joj cvjetaju ruže. Snimala je za francuski Marie Claire, talijanski Elle, britanski i-D, a sada krasi i naslovnicu španjolskog Voguea.

Tražena ljepotica živi na relaciji New York - Pariz, a budući da puno putuje, sa sobom uvijek nosi dvije stvari – Nutellu i češnjak s Paga koji, kako je rekla za Story, jede kao pistacije.

Unatoč činjenici da je često sama u velikom gradu, nikada nije požalila što se bavi manekenstvom. 'Kad 23 sata provedete na aerodromu ili snimate editorijal u badiću na -15 stupnjeva, ili vam usred New Yorka ukradu mobitel i udare vas u glavu, tada ne poželite ništa osim sigurnosti i topline roditeljskog doma', opisala je svoje manekenske zgode i nezgode Helena.

Zarađeni novac manekenka ulaže u poslovne projekte i u – sebe. 'Pohađam privatne satove glume i one za suzbijanje naglaska, a imam i puno projekata u planu. Neki su već i pokrenuti, puno ih je tek u izradi', otkrila je.

Najveći modni fetiš joj je – gubljenje kapa. 'Svaka dva tjedna kupim novu jer mi stalno padaju s glave. Rođakinja Tatjana me zafrkava da imam previše kose pa ni ne osjetim kada padnu. Ali ne odustajem! Prošli sam tjedan treći put kupila istu kapu', ispričala je.