ŠTO JE DOBRA GUZA!

Zbog Pippe žene mahnito podižu guzu i nose umetke

28.07.2011 u 08:42

Bionic
Reading

Odjednom su stražnjice postale najvažniji atribut žene. Zato, sve dame koje su se žalile da kilograme najprije dobiju na guzi i da ih to nervira, slavite! Goleme su stražnjice visoko na cijeni. Prirodne ili umjetne, više se ne pita

Stražnjica koja je mnogima zavrtjela glavom

U redu, dobru stražnjicu oduvijek je ugodno pogledati. Ali otkad je Pippa Middleton svoju zamamnu pozadinu pokazala na kraljevskom vjenčanju u travnju ove godine, stražnjica je postala opsesija. Opsesija ne samo muškaraca, već i žena koje žele da im pozadina izgleda poput onih koje pronosi Pippa i još neke slavne dame.

Jer, nije Pippa osvojila titulu najljepše guze, iako ćemo napomenuti da je u Europi baš njezina najpopularnija. Amerikanke su te koje prednjače po pozamašnim, čvrstim, oblim, reći će mnogi – upravo savršenim stražnjicama. Kim Kardshian, Jennifer Lopez, Beyonce… Pokazuju je, ističu je, Jenn je svoju i osigurala.

Reperica Nicki Minaj stražnjicom je izazvala nemir kad ju je Rihanna, dok su prošle godine zajedno nastupale, zgrabila na stageu.

Odmah su krenule spekulacije da je Minaj stražnjicu povećala i podigle uštrcavanjem injekcija ili čak plastičnom operacijom kojom su joj stavljeni umetci. Minaj je zatim komentirala da je baš briga za postavljana pitanja i za fascinaciju njezinom guzom te da je njoj sve to u redu… Kim Kardashian, koja se ponosi titulom 'Stražnjica 2010.', na takav je izazov svojedobno odgovorila javnim odlaskom na rendgen kako bi dokazala da je njezina stražnjica 'prava'.

I dok Kim i Pippa posvuda pokazuju da za takvu pozadinu naporno i svakodnevno treniraju, mnogi to ne vide kao rješenje. Umeci su postali vrlo, vrlo tražena roba, što silikonski za koje valja na operaciju, što oni koji se jednostavno stave na guzu prije izlaska iz kuće i skinu prije spavanja.

I pjevačica Katy Perry nedavno je priznala da je u guzu uštrcala injekcije – koktel vitamina, steroida i antibiotika.

Sudjelujući u američkom 'NBC Today Showu', plastični kirurg Pat Pazmino rekao je da je zabilježeno 14 postotno povećana potražnja za 'tesanjem' stražnjica, više ili manje agresivnim metodama - žene koriste liposukciju, krioliposukcija te lasersko uklanjanje masnoća. Spuštene stražnjice muče uglavnom žene, ali ni muškarci nisu rijetkost!

Manje drastična opcija je Butt Lift u kutiji koja košta 99 dolara i obećava 'zategnutu i u tren podignutu stražnjicu', a uključuje emulzije i program korištenja.

Za instant veliku stražnjicu bez plastične operacije možete koristiti i optičku varku – suknjice ili bluzice koje oko bokova imaju volane.

I za kraj:

Na tržištu je lako dostupno i donje rublje u obliku gaćima ili bokserica s umecima – dostupne su, u svim uzorcima i bojama – za svega nešto preko stotinjak kuna (oko 25 dolara) na internetu, primjerice na lovemybubbles.com