NOVI TRENDOVI

Želite proljetno osvježenje looka? Vrijeme je za promjene

19.03.2024 u 20:44

Bionic
Reading

Prijelaz u novu sezonu fashionistice nikad ne zaboravljaju zaokružiti makeoverom koji uključuje i osvježenu frizuru

Nakon hladnijeg razdoblja mnogi se s dolaskom proljetnih mjeseci odlučuju za nešto veselije i razigranije...

O tome je bilo riječi i na Hairstyle News festivalu u Opatiji, najvećem regionalnom događanju frizerske struke.

Kako biste zablistali novim sjajem, ne zaboravite osvježiti svoj izgled posjetom vašem frizeru te zatražite najnoviju boju koja poništava učinak gubitka melanina i vraća kosi prirodan sjaj. Neka vaša kosa postane platno te osvježite svoj look bojom i frizurom koja će na najbolji način odražavati vašu osobnost te uspješno unijeti svježinu u vaš proljetni look.

Na Hairstyle News festivalu sudionici su tako učili od najboljih na čak dvije frizerske pozornice posvećene ljepoti kose, koja ima sposobnost prenositi priče, identitet, emocije...

U Opatiji su predstavljeni između ostalog najnoviji trendovi, inovacije i mali trikovi velikih majstora kojima ćemo direktno i indirektno svjedočiti putem društvenih mreža i na ulicama, a razgovaralo se o svim bitnim aspektima razvoja frizerske struke, gospodarskoj situaciji i zakonskim okvirima.

Ovogodišnji festival privukao je više od 1800 posjetitelja u Opatiju koja je zasjala u svjetlu kreacija i frizura, okupivši 25 edukacijskih timova, 70 edukatora te više od 150 profesionalnih brendova.

I ovogodišnje izdanje frizerskog spektakla Hairstyle News festivala potvrdilo je svoju poziciju omiljenog mjesta okupljanja frizerskih kreativaca i entuzijasta iz cijele regije. Hairstyle News, osim što nudi sveobuhvatnu digitalnu komunikacijsku platformu, predstavlja ključnu točku za razvoj frizerske struke te promicanje važnosti usavršavanja stručnih i poslovnih vještina.

Ova platforma pruža ne samo priliku za usavršavanje, već i za poticanje domaćih talenata na putu ka svjetskom priznanju. Uz najnovije tehnike šišanja i inovacije u bojanju, frizeri su također imali priliku učiti o razvoju svojih vještina i poslovanja u frizerskim salonima.