opako zavodljivo

Zbog ove kombinacije svi su gledali u nju: Sofia Vergara u korzetu za koji treba hrabrosti

28.03.2024 u 21:19

  • +6

Sofia Vergara

Izvor: Profimedia / Autor: PRISCILLA GRANT / EVERETT / MEDIAPUNCH / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Glumica Sofia Vergara je na predstavljanju nove sezone showa America's Got Talent zabljesnula u crnom stajlingu koji je kombinirao jednostavne krojene hlače s korzetom koji je istaknuo njezinu siluetu

Crni korzet u stilu krokodilske kože ukrašen prozirnim detaljima bio je odabir Sofie Vergare kojim je podigla jednostavan izgled krojenim hlačama. Hrabar odabir koji je glumica sa stilom i glamurom branila pokazala pred kamerama osigurao joj je da baš svi pogledi na predstavljanju America's Got Talent, showa u kojem nastupa kao članica žirija, budu usmjereni u njezinom smjeru.

Glumica Sofia Vergara poznata je kao ljubiteljica zavodljivih stajlinga. Ona je jedna od onih dama koja od svojih omiljenih odjevnih komada ne odustaje usprkos promjeni trendova. A u njezinom ormaru važno mjesto zauzimaju korzeti koje svakom stajlingu daju izazvan izgled, a Sofia ih uspješno kombinira s hlačama i suknjama.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Posljednji u nizu njezinih zavodljivih korzeta pokazala je upravo na crvenom tepihu u Pasadeni, a mnogi će se složiti kako je ovaj bio jedan od najodvažnijih dosada. Korzet srcolikog izreza, izrađen u koži krokodilskog izgleda i prozirnih dijelova u punom sjaju je istaknuo glumičinu besprijekornu figuru i zanosne obline. Zavodljivo odvažan gornji dio suptilno je 'primirila' jednim od najlaskavijih hlača, modelom visokog struka i širokih nogavica koji uvijek izgleda besprijekorno elegantno.

  • +2
Justin Saliman i Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia