to može samo sofia vergara

Odlične traperice koje 'peglaju' trbuščić pale su u drugi plan zbog omraženih tenisica

29.02.2024 u 08:55

Bionic
Reading

Za poslovni sastanak u Beverly Hillsu Sofia Vergara odabrala je ležeran stajling. Ipak, glumica koja je nedavno utjelovila Griseldu u novoj hit seriji na Netflixu ni kad su u pitanju casual stajlinzi ne odriče se visokih potpetica

Dobro raspoložena i sa osmijehom na licu Sofia Vergara stigla je na Beverly Hills na poslovni sastanaka. Za tu prigodu po pitanju stajlinga poigrala se kontrastima i krojevima i pokazala jednostavan, ali vrlo efektan stajling.

Izbor je pao na klasičan crni pulover, bezvremenski komad u ormaru, koji je spojila je s odličnim trapericama – modelom visokog struka, šire pasice i širokih, dugačkih nogavica s presavijenim rubom koje odlično prikrivaju trbuščić, a noge čine duljim.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Crni stajling osvježila je s dodatkom velike narančaste tote torbe izrađene od meke napa kože čiji dizajn potpisuje Valentino Garavani.

  • +9
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

No, posebnu pažnju privukao je izbor cipela. Sofia, vječna zaljubljenica u visoke potpetice i cipele s vrtoglavi visokom platformom od kojih ne odustaje usprkos svim trendovima, ovog puta je posegnula za tenisicama ali pri tome ostala vjerna svom stilu. Tako je kombinaciju zaokružila bijelim tenisicama s metalnim ukrasnim detaljima i skrivenom potpeticom.

Jedno je sigurno, tenisice su u proljeće doista ultimativni izbor, nose se uz sve, od traperica do haljina, a ako modeli s petom nisu baš u vašem stilu, bacite oko na kožne modele kao stvorene za još uvijek prohladne i kišne dane.

  • +8
Kožne tenisice za zimu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo