LIJEPA kolumbijka

Sofia Vergara istaknula zanosne obline u kupaćem kostimu

14.03.2024 u 10:11

Bionic
Reading

Lijepa Kolumbijka zagazila je u šesto desetljeće, no to se ni po čemu ne može nazrijeti u njenoj besprijekornoj liniji koja je do izražaja došla u zavodljivom jednodijelnom kupaćem kostimu

Za glumicu Sofiju Vergaru ljeto je već stiglo. Kolumbijska ljepotica pozirala je pred kamera fotoaparata ispred palmi i plaže kako bi predstavila novu liniji kupaćih kostima, ali i još jednom zadivila obožavatelje spektakularnom linijom.

Zvijezda Netflixove serije 'Griselda' na društvenim mrežama podijelila je fotografije na kojima pozira u zelenom jednodijelnom badiću, koji je na najbolji način istaknuo njene zanosne obline.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Riječ je o minimalističkom modelu pojačanih košarica, rebraste tkanine i efektne poprečne crta preko prsa, uz koji je Vergara nosila ženstvene zlatnik nakit u formi seta narukvica i ogrlice s okruglim privjeskom.

Obožavatelji su nizali komplimente, uz često postavljano pitanje: 'Kako je moguće da imaš 51 godinu?!'

Kolumbijka nas redovito oduševi svojim mladolikim izgledom i isklesanim tijelom te raznim načinima isticanja oblina na elegantnim, a uvijek zavodljivim modnim kombinacijama.

  • +9
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

No, Vergari nisu strani niti casual stajlinzi pa smo je tako nedavno vidjeli u hlačama visokog struka koje vješto 'brišu' trbuh, jednostavnoj crnoj majici i sportskim bijelim tenisicama te s dodatkom velike narančaste tote torbe izrađene od meke napa kože čiji dizajn potpisuje Valentino Garavani.

Uz to, glumica je nedavno zagolicala maštu i zavodljivim crnim korzetom koji je nosila na spoj s ortopedskim kirurgom Justinom Salimanom, a s kojim je u proteklim mjesecima redovito viđamo u večernjim izlascima.

kolumbijska ljepotica

Teško je skrenuti pogled: Sofia Vergara otkrila obline u zanosnom čipkastom izdanju

Pogledaj galeriju