BEAUTY KLASIK

Zaštitni znak: Evo koji ruž Taylor Swift ne skida s usana

01.02.2024 u 16:06

Bionic
Reading

Prepoznatljivi beauty look proslavljene kantautorice koja samo niže uspjehe godinama je vatrenocrveni ruž na usnama

Ako je nešto njezin makeup trade mark, onda su to zavodljiv crveni ruž i precizno nanesen tuš na kapcima.

Upravo je crveni ruž klasik te je uvijek aktualan, baš poput crne maskare ili nježnog rumenila na obrazima.

I dok su se ljubitelji NFL-a veselili trijumfu Kansas City Chiefsa, momčadi Travisa Kelcea, njezinog novog dečka u kojeg je ludo zaljubljena, čime su si osigurali mjesto u finalu Super Bowla, modni svijet pomno je pratio plavokosu glazbenicu kojoj u posljednje vrijeme sve ide od ruke.

Slavna pjevačica ne samo da je nosila savršenu nijansu crvenog ruža, već joj se i nakon svih poljubaca koje je izmijenila s Travisom nije izbrisao niti je stvorio ikakav nered.

  • +7
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: Rob Carr / Getty images / Profimedia

Dakako, društvene su se mreže odmah uzburkale pa je sve zaintrigiralo koji je to ruž otporan na poljupce koristila popularna glazbenica. Čak su i pretraživanja na Googleu njegove točne nijanse eksplodirala i porasla za više od 600 posto. O kojem se ružu radi, otkrila je njezina dugogodišnja vizažistica Lorrie Turk.

Riječ je o Mac Retro Matte Lipsticku u boji Ruby Woo, a među njezinim favoritima su i Velvet Matte Lip Pencil brenda Nars u nijansi Dragon Girl i CoverGirl Exhibitionist u nijansi Hot.

Savjet za kraj: Evo još jednog beauty savjeta koji možemo naučiti od Taylor!

Nakon što pjevačica ili njezina vizažista nanesu crveni ruž odgovarajućom olovkom za usne, na red dolazi lukavi trik: papirnatim rupčićem utapka se višak boje, zatim se stavi malo pudera u prahu na rupčić i nježno ga se pritisne na usne. Potom se nanese još jedan sloj ruža i - voilà: usne su savršeno našminkane cijeli dan.