LIJEPA INDIJKA

Zanosna brineta sve je zasjenila: Smjeli dekolte Priyanke Chopre pun je pogodak

06.03.2023 u 09:55

  • +12

Priyanka Chopra

Izvor: Profimedia / Autor: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Priyanka Chopra, indijska glumica i bivša Miss svijeta, polako gradi karijeru u Hollywoodu te redovito briljira na crvenom tepihu, ali i izvan njega, pa ne čudi to da je redovito vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih

Indijska glumica koja gradi uspješnu karijeru u Hollywoodu bila je bez sumnje među najzapaženijim uzvanicama na modnoj reviji kuće Valentino na pariškom Tjednu mode s puno poznatih lica.

Prelijepa supruga Nicka Jonasa, člana poznatog pop trija Jonas Brothers, nije mogla proći neprimijećeno u odvažnoj kreaciji kakva se ne viđa svaki dan, a kojoj je posebnost dao vrtoglavi dekolte.

NA PARIŠKOM TJEDNU MODE

Glamurozna revija Valentina vrvjela je poznatim damama; pogledajte njihove stajlnge

Pogledaj galeriju

Ni zanosna Priyanka (40) nije odoljela trendu barbiecore, pa je svojim pomno osmišljenim lookom pokazala da ova intenzivna nijansa ružičaste podjednako dobro pristaje plavušama i brinetama.

Priyankin duboki dekolte ovom je hrabrom stajlingu udahnuo posebnu vibru zavodljivosti, no s puno ukusa.

Look bez greške nadogradila je čizmama u istoj nijansi i uzorku te efektnom torbicom.

Kosa stilizirana u bogate valove i odličan make up upotpunili su ovaj stajling za čistu peticu, a i njezin suprug Nick izgledao je elegantno, ali sa zanimljivim odmakom u sivom odijelu istog uzorka kao i njegova lijepa, 10 godina starija supruga.

Zgodni par je u braku od 2018. godine, a ponosni su roditelji 13-mjesečnje djevojčice Malti Marie, koju je rodila surogat-majka.