brzo i efektno

Zaboravite na kosu skupljenu u dosadni rep: Ovo je odlična frizura za proljeće

22.03.2024 u 14:01

Bionic
Reading

Ako vam je kosa skupljena u klasičan rep već dosadila, a jednostavno nemate vremena za svakodnevno oblikovanje kompliciranijih frizura ova trendi frizura za proljeće bit će pravo dobrodošlo osvježenje

Za vrijeme svakodnevne utrke s obvezama kosu najčešće nosimo jednostavno raspuštenu ili skupljenu u rep i punđu. Naime, na cijeni su brze i efektne frizure koje se lako naprave jer obično nemamo puno vremena za složene frizure.

Ali ako tražite jednostavnu i elegantnu alternativu klasičnom konjskom repu, ova apsolutno trendi frizura je definitivno je dobar izbor.

Elegantna pletenica hit je ovog proljeća

Frizura s pletenicama posebno je popularna kod Skandinavki koje su poznate kao velike trendseterice i poznavateljice mode. Preduvjet za ovu frizuru je duga ili barem srednje duga kosa koju je moguće isplesti u pletenicu.

A samo oblikovanje je itekako lako i brzo. Prvo skupite kosu na sredini ili relativno visoko na stražnjoj strani glave i prvo je zavežite u normalan rep pomoću uske gumice za kosu. Zatim rep jednostavno ispletite u pletenicu i na kraj pričvrstite čvrstom gumicom za kosu. Na kraju frizuru možete popraviti s malo laka za kosu i trendi frizura je gotova u tren oka. Za još efektniji dojam na kraj pletenice možete dodati gumicu s mašnom ili pak kroz pletenici ispreplesti svilenu traku te će taj dodatak podići cjelokupan stajling.

  • +10
Pet vrućih trendova za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo