zavodljivo izdanje

Za Nikolinu Pišek ljeto još uvijek traje: Na ove fotografije u badiću nitko ne može ostati ravnodušan

30.10.2023 u 19:10

Bionic
Reading

Prekrasna voditeljica Nikolina Pišek uživa u Zadru, a topli jesenski dani omogućili su joj u upijanje sunčevih zraka u badiću. Na svom Instagram profilu objavila je zanosne fotografije koje baš nikog nisu ostavile ravnodušnim

Voditeljica na društvenim mrežama redovito dijeli objave iz privatnog života sa svojim fanovima. Ovo ljeto objavljivala je zanosne fotografije s ljetovanja u okolici Zadra, a upravo u Zadru provodi i tople jesenske dane okupane suncem.

Na svom Instagram profilu objavila je dvije fotografije na kojima pozira u dvodijelnom badiću smještena na udobnoj počivaljci na otvorenom dok se do nje preko grana probijaju sunčeve zrake. Zanosne fotografije Nikolina je popratila i opisom u kojem je napisala: 'Tko kaže da je ljeto gotovo? Možda se i u more ubacim. Stay tunned.' Objavu je popratila i 'smrznutim emotikonom'.

Fotografije u badiću otkrile su Nikolinu besprijekornu figuru i oblikovano tijelo. Naime, Nikolina je velika pobornica vježbanja, a po tom pitanju kod nje 'nema labavo'.

'Oduvijek sam stava da ću radije uložiti u vježbanje, pritom mislim na vrijeme, trud i muku, jer imati dobru liniju, dobru mišiću masu i formu - to nije bez muke i priznajem da bih se mogla truditi još više i vrlo često mi se ne da pa se prisiljavam, ali satisfakcija je na kraju najjača. Uvijek bih radije izabrala da uložim u sebe, usprkos trudu i vremenu i mučenju, jer mi je puno veća satisfakcija da sam zadovoljna sama sobom i da ne moram kupovati užasno skupu odjeću kojom ću se maskirati, nego da mogu biti zadovoljna i u prastarim trapericama i običnoj bijeloj majici. Ako biram između toga, onda svakako tjelesna sprema', izjavila je ranije za tportal.

večer mode

Zavodljivo izdanje: Nitko ne nosi kožnu haljinu kao Nikolina Pišek

Pogledaj galeriju