POLUFINALE THE VOICEA

Vanna još jednom potvrdila - svaka žena u ormaru treba imati malu crnu haljinu

20.01.2024 u 22:44

Bionic
Reading

U sinoćnjoj posebno emotivnoj polufinalnoj emisiji 'The Voicea', kada se Vanna morala oprostiti od natjecatelja Sergeja Božića, pjevačica je zablistala u bezvremenskom klasiku - mini haljini crne boje koja je ponovno u prvi plan stavila njezin najveći adut: noge

Na pitanje koji bi modni komad svaka žena trebala imati u ormaru, svi do jednog modnog stručnjaka odgovorit će vam - malu crnu haljinu.

Poznata i kao Little Black Dress (LBD), bila je i jest modna ikona i temeljni odjevni predmet u ormarima brojnih žena diljem svijeta. Njezina popularnost traje desetljećima, a prisutnost u suvremenoj modi ostaje neosporna.

Zna to dobro i naša pjevačica Vanna, koja je za večerašnje polufinalno izdanje 'The Voicea' odjenula upravo to - malu crnu haljinu koja joj je pristajala kao salivena.

Dobro je poznato da haljine oduvijek predstavljaju idealnu opciju u danima u kojima ne znamo što bismo odjenuli, a verzijama u crnoj boji stilske greške svedene su na minimum.

  • +10
Polufinale 'The Voice' Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro / HRT

Vannin model je u gornjem dijelu kao posut šljokicama i ima prozirne rukave, dok je donji dio 'mini suknje' plisiran. Takav model posebno laska ženskoj figuri prikrivajući sve nedostatke, ali i stavljajući u prvi plan noge.

Uz takvu haljinicu savršeno su se uklopile smeđe čizme do koljena na visoku potpeticu, a i one su, baš kao i svi stajlinzi u ovoj emisiji, bile šljašteće, a za Vannin stajling zaslužan je stilist i dizajner Boris Banović.