THE VOICE HRVATSKA

Ovaj svjetlucavi look kao stvoren je za Vannu i odlično joj pristaje

14.01.2024 u 10:22

Bionic
Reading

Vanna, članica žirija nove sezone The Voice Hrvatska, redovito briljira svojim modnim izborima koji su uvijek besprijekorno osmišljeni

Domaća glazbenica s dugogodišnjom karijerom, 52-godišnja Ivana Vrdoljak Vanna oduvijek je javnost, osim nevjerojatnim glasom, oduševljavala i svojim stilom.

Ova rođena Koprivničanka itekako voli eksperimentirati s modom, za što dobiva samo pohvale i pozitivne komentare.

  • +39
The Voice: Deseta emisija Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro

Vanna, koja se može pohvaliti i vitkom figurom, rado se upušta u modne iskorake, pa je i u najnovijoj emisiji oduševila svojim stajlingom.

Lepršava haljina luksuznog brenda Self-Portrait, nadahnuta dizajnom haljine-košulje, načinjena od crnog prozračnog materijala posuta svjetlucavim kamenčićima bila je odličan odabir za plavokosu glazbenicu, a stilist i dizajner Boris Banović upotpunio ga je velikim naušnicama u obliku ringova i crnim stiletticama.

Vanna je ovaj glamurozni outfit dodatno zaokružila svojim prepoznatljivim znakom, valovitim bobom i vječitim beauty klasikom - crvenim ružem.

Brend iza kojeg stoji dizajner Han Chong osnovan je još 2013., a njegove ženstvene kreacije nose mnoge poznate trendseterice poput Meghan Markle, Michelle Obama, Khloe Kardashian ili Kate Middleton.

marija mirković

Brojna poznata lica na predstavljanju albuma; Vanna zablistala u hit čizmama i baloneru

Pogledaj galeriju

'The Voice Hrvatska' sinoć je donio je uzbudljive nastupe uz mnogo želja, emocija i neizvjesnosti za šesnaestero natjecatelja, najboljih prema mišljenju njihovih mentora. U omiljenom pjevačkom showu sinoć je došlo do ispadanja polovice od ukupno 16 kandidata, a natjecanje nastavlja osam kandidata.

Sad su poznati su i polufinalisti, a to su: Natali, Jakov, Luka, Sandro, Martin, Sergej, Ana i Toni.