CHANELOVA AMBASADORICA

Ultimativni uzorak proljeća dominirao je raskošnom haljinom Penelope Cruz

12.02.2024 u 09:19

Bionic
Reading

U gradu Valladolidu ove je subote održana nova dodjela nagrada Goya koju tradicionalno dodjeljuje Španjolska filmska akademija

Zvijezda filmova o Alienu, glumica Sigourney Weaver, ove je godine postala dobitnicom nagrade International Gala a njezin govor, kao i samu dodjelu, nije propustila jedna od najpoznatijih španjolskih glumica u Hollywoodu.

Slavna Penelope Cruz na crvenom tepihu pojavila se u društvu čuvenog redatelja Pedra Almodovara, za čije je filmove odigrala brojne uloge.

  • +2
Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: Jack Abuin / Zuma Press / Profimedia

Kao dugogodišnja ambasadorica brenda Chanel, Penelope je i za ovu prigodu odabrala kreaciju ove poznate francuske kuće.

Njezin odabir činila je svjetlucava haljina cvjetnog uzorka, s korzetnom podstavom i detaljem crnog tila koji je dodatno naglasio njezinu raskoš.

Svoju premijeru imala je u Chanelovoj haute couture kolekciji za sezonu jesen/zima 2024. godine, a 49- godišnja Španjolka stilizirala ju je efektnim naušnicama od dijamanata.

Posljednjih tjedana Penelope Cruz njeguje imidž u znaku bob frizure prošarane pramenovima u boji meda, kakvu je ovoga puta predstavila u raskošnoj, blago valovitoj formi.

Uoči nove dodjele nagrada Goya, sudjelovala je na svečanoj promociji filma 'Ferrari' u Madridu na kojoj je također plijenila pozornost u Chanelu od glave do pete.

  • +4
Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: JESUS BRIONES/GTRES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / NTONIO GUTIÉRREZ / CONTACTOPHOTO / PROFIMEDIA