I ONA RECIKLIRA

Blista u sedmom desetljeću: Sigourney Weaver isfurala staro odijelo uz hit cipele

09.02.2024 u 19:33

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Goya (španjolski Oscar), poznatoj američkoj glumici i producentici ove subote biti će uručena prestižna nagrada 'International Goya'

Žiri 38. izdanja dodjele pohvalio je 'impresivnu karijeru punu nezaboravnih filmova' 74- godišnje Sigourney Weaver, kao i činjenicu da je stvorila 'neovisne, složene i snažne ženske likove'.

Uoči svečane ceremonije dodjele, koja će se održati u španjolskom Valladolidu, holivudska glumica nazočila je medijskoj konferenciji, u efektnom odijelu kakvog je posljednji put odjenula 2022. godine.

  • +2
Sigourney Weaver Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zelene boje i satenskog sjaja u njemu se pojavila na tadašnjoj premijeri filmske komedije 'Call Jane', naglasivši ga efektnim brošem, sjajnom bluzom bijele boje i blještavim slingback cipelama brenda Gucci.

  • +3
Sigourney Weaver Izvor: Profimedia / Autor: IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Dvije godine kasnije ažurirala ga je s novim zlatnim brošem, masivnom narukvicom, bijelom košuljom zakopčanom do vrata i običnim crnim mokasinkama, čija popularnost na modnoj sceni kontinuirano raste.

Nagrada International Goya, čiji je novi dobitnik Weaver, realizirana je 2022. godine i s njom se želi odati priznanje svima onima koji, kroz kinematografiju, pridonose ujedinjenju kultura i gledatelja diljem svijeta.

Prije zvijezde 'Aliena', ova nagrada otišla je u ruke glumicama Cate Blanchett i Juliette Binoche.

Cate Blanchett i Juliette Binoche Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia