PRKOSI PRAVILIMA

Udobnost je na cijeni: Isabella Rossellini prošetala crvenim tepihom u balerinkama

26.10.2023 u 09:23

Bionic
Reading

'La Chimera' romantična je drama s čuvenom Isabellom Rossellini u jednoj od glavnih uloga. Spomenuti film ovog je tjedna doživio svečanu premijeru u Rimu, na čijem je crvenom tepihu 71- godišnja glumica i model plijenila posebnu pozornost

Nakon što je osvanula na naslovnici talijanskog izdanja 'modne biblije' u potpuno prirodnom izdanju, kći švedske glumice Ingrid Bergman i talijanskog redatelja Roberta Rossellinija stigla je na 18. izdanje Međunarodnog filmskog festivala u Rimu.

Povod njezina dolaska bila je premijera romantične drame 'La Chimera' redateljice Alice Rohrwacher, u kojoj tumači jednu od glavnih uloga.

Filmskoj ekipi na crvenom tepihu pridružila se u zanimljivom izdanju stvorenom od zelene haljine lepršavog kroja, upečatljivog ogrtača maxi kroja i masivnih ogrlica.

  • +2
Isabella Rossellini Izvor: Profimedia / Autor: Anna Maria Tinghino / Sipa Press / Profimedia

U spomenutom ogrtaču pojavila se na novom Tjednu mode u Parizu, u sklopu predstavljanje nove linije kozmetičkog brenda Lancôme s kojim Rossellini ponovno surađuje, nakon što joj je odlučio otkazati suradnju ulaskom u četvrto desetljeće života.

Kao u francuskoj prijestolnici mode, na crvenom tepihu u Rimu prošetala je u glamuroznom primjerku balerinki presvučenih zlatnim šljokicama.

Odabirom udobne, a ujedno i najpopularnije obuće sezone, 71- godišnja glumica i model pridružila se vojsci poznatih dama koje su se svjesno oglušile na poznati kodeks odijevanja jednih od najpoznatijih filmskih festivala u Europi, a koji ženama nalaže nošenje visokih potpetica na crvenom tepihu.