ZVIJEZDE FESTIVALA

Modno usklađeni u Rimu: Sting sa voljenom Trudie nikoga nije ostavio ravnodušnim

24.10.2023 u 13:01

Bionic
Reading

'Posso Entrare? An Ode To Naples' dokumentarni je film čija je redateljica Trudie Styler, dugogodišnja supruga britanskog glazbenika Stinga s kojim je postala glavnom zvijezdom na crvenom tepihu u Rimu

Poznati par, koji vezom dugom gotovo četiri desetljeća odskače od holivudskog standarda, pojavio se na 18. izdanju Međunarodnog filmskog festivala u Rimu.

U sklopu njega 69- godišnja Trudie predstavila je redateljski uradak, dokumentarac 'Posso Entrare? An Ode To Naples' i tim povodom zablistala u efektnoj haljini pripijenog kroja, stvorenoj od plavog baršuna.

Detalj izreza na leđima istaknula je dugom ogrlicom, a poznati britanski glazbenik parirao joj je u klasičnom crnom smokingu.

  • +7
Sting i Trudie Styler Izvor: Profimedia / Autor: Anna Maria Tinghino / Sipa Press / Profimedia

Da se vole kao prvog dana, na crvenom tepihu dokazali su izmjenjivanjem nježnosti što je marljivo zabilježila vojska fotoreportera.

Poznati britanski glazbenik nikada nije krio to da se u Trudie zaljubio prvog trenutka u kojem ju je upoznao: ‘Njezine su oči blijede, blijedozelene, a preko lijevog obraza ima izblijedjeli ožiljak koji izgleda kao da ju je životinjska pandža ozlijedila oko duplje lijevog oka. Začudo, ožiljak ni na koji način ne umanjuje njezinu ljepotu, dapače izgleda kao neka vrsta oštećenog anđela’, napisao je u svojoj autobiografiji ‘Broken Music’.

U braku su od 1992. godine i roditelji su kćeri Mickey (40), sina Jakea (39), Eliota (33) i Giacoma (28).