HIT KOMAD

Svaki put se uspije rasprodati: Ovu jaknu ponovno bismo mogli viđati posvuda

03.09.2023 u 14:58

Bionic
Reading

Trendovi dolaze i odlaze, no pojedini komadi toliko su omiljeni na modnoj sceni da ih nekoliko uzastopnih sezona ništa ne može svrgnuti s trona najpoželjnijih

Stiglo nam je ono nezgodno doba godine u kojem smo više-manje spremni za dolazak jeseni, a pritom pokušavamo uživati u onom što je ostalo od ljeta. Vrijeme je nepredvidivo i uskoro će zahtijevati nošenje laganijih verzija jakni.

Od novih verzija traper jakni do klasičnih balonera, postoji mnoštvo stilova za prijelazno razdoblje koji posljednjih dana stižu na police omiljenih brendova, no dvije godine kasnije još uvijek je prisutna jakna kojoj se ljubitelji mode iznova okreću padom temperatura, a riječ je o modelu Quilted Ripstock s potpisom brenda Frankie Shop.

Kada je ova lagano podstavljena jakna predimenzioniranog kroja ugledala svjetlo dana, 2021., postala je viralnim komadom preko noći, a popularnosti koju uživa u svijetu fashionistica, po svemu sudeći, svjedočit ćemo i ove jesensko-zimske sezone.

Svakom obnovom zaliha ova jakna prepoznatljivog dizajna uspije se rasprodati, što dovoljno govori o njezinoj poželjnosti u modnim krugovima, kao i mnogobrojni stajlinzi modnih influencerica s Instagrama.

Jakna je sada ponovno dostupna u prodaji, po cijeni od 285 eura, no ako to promatramo kroz prizmu popularnosti, pitanje je koliko dugo.