vječni komad

Svi ih žele; uz ove divne jakne svaki stajling djeluje neodoljivo elegantno, a još su i povoljne

13.02.2024 u 12:00

Bionic
Reading

Jakne od bouclea kroz proslavila je Jackie Kennedy, danas ih obožava Kate Middleton, a po pristupačnim cijenama možete ih pronaći u high street modnim trgovinama

Jakne, sakoi i kardigani od bouclea neki su od najelegantnijih komada kojima možete obogatiti svoju garderobu, a ovi neodoljivi modeli našli su se i u ovogodišnjoj kolekciji H&M-a te zaludili modne zaljubljenice.

Sposobnost ovakvih komada da u trenu transformiraju i najležerniji outfit gotovo je nevjerojatna te su baš zato jakne od bouclea odjevni predmeti koje bi svatko trebao imati u garderobi.

Njihova otmjenost odaje dojam kao da nosite iznimno skupocjeni komad, prema posljednjem mikro trendu tihog luksuza, no upravo u high street trgovinama lakoćom možete pronaći neke od najpoželjnijih modela.

H&M jakne od bouclea Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M Promo

Primjerice, H&M-ova klasična crna jakna od bouclea s dvostrukim prednjim džepovima i srebrnim gumbićima komad je koji se nosi iz sezone u sezonu, a zbog svog laganog materijala, kao stvoren je i za prijelazno razdoblje.

Ako ste u potrazi za komadima koje ćete nositi u narednim mjesecima, odlična opcija su i kardigani u nježnim nijansama prikladnima proljeću, kao što su baby plavi ili bijeli modeli.

Oni koji više vole bezvremensku eleganciju, oduševit će modeli s crno-bijelim uzorkom i srebrnim gumbićima te upečatljive teksturirane modele kao stvorene za poslovne sastanke u kojima želite ostaviti iznimno profesionalan dojam.

Za kraj, tu su i kaputi od ovog sofisticiranog materijala te kardigani koji neodoljivo podsjećaju na neke od omiljenijih komada Kate Middleton ili kultni sako od bouclea koji je proslavila modna ikona Jackie Kennedy.

MODNA INSPIRACIJA

Omiljeni komad u ormarima chic Francuskinja: Jakna od tvida obilježit će proljetnu sezonu

Pogledaj galeriju