HIT OD KAŠMIRA

Ova obična majica postala je omiljen odabir slavnih trendseterica

08.03.2024 u 21:08

Bionic
Reading

Jednostavna, ugodna na koži i prihvatljive cijene - majica talijanskog brenda Intimissimi postala je omiljenim odabirom slavnih trendseterica

Kada su u pitanju neutralne majice dugih rukava, Intimissijev ultralagani model od kašmira i s lađa izrezom ovratnika osigurao je impresivnu vojsku slavnih obožavateljica - od američke it djevojke Kendall Jenner, preko latino dive Jennifer Lopez, do zanosne Emily Ratajkowski.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Upravo je ova neprikosnovena kraljica bikinija zadnja u slavnom nizu onih koje smo imali priliku vidjeti u hit majici talijanskog brenda.

  • +5
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezine kolegice s modnih pista, poput Jasmine Tooks i Ruskinje Irine Shayk, među prvima nisu odoljele čarima ove obične majice visokokvalitetne izrade, a najveću pozornost dobila je prošle godine, kada je u njoj osvanula Kendall Jenner.

Članica najpoznatije reality obitelji u hit majici talijanskog brenda pojavila se kao gošća podcast emisije, za tu prigodu odabravši njezinu blijedoplavu verziju.

Izrađena od mješavine kašmira s malo elastina, majica je vrlo mekana i ugodna na koži te s pravom dozom rastezljivosti. Također, košta oko 50 eura, što mnogi smatraju vrlo prihvatljivim s obzirom na kvalitetu.

Videa na TikToku s hashtagom 'Intimissimi top' postala su iznimno gledana, što je još jedan pokazatelj popularnosti koju ova majica ima kod ljubitelja mode.

Posebno je zanimljiv podatak da je u prodaji dostupna u 21 boji, u rasponu od neutralnih do tonova dragulja i neonskih boja.

Za one koji vole drugačiji dekolte Intimissimi nudi verziju svoje hit majice s visokim ovratnikom, a ona je, kao i model s lađa izrezom, zaradila zeleno svjetlo slavnih trendseterica.

Intimissimi - majice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo