besprijekorna elegancija

Ovo se zove lijepa haljina. Mango ima predivan model, dostojan vjenčanice

04.04.2024 u 15:01

Bionic
Reading

Dolaskom proljeća otvara se sezona vjenčanja, a s njim i potraga za savršenom vjenčanicom. Klasiku su odavno zasjenile elegantne haljine nosive u različitim prigodama, a u novoj kolekciji Mango ima predivnu haljinu kojoj će teško odoljeti kako mladenke tako i vječne zaljubljenice u modu

I dok je istina da je vjenčanica najposebnija u životu svake žene, to ne znači da njezina cijena mora biti proporcionalna njezinoj posebnosti.

Dokazuju to i ponude popularnih high street brendova koji u svoje kolekcije sve češće uvrštavaju elegantne haljine, toliko lijepe da mogu biti izbor za odlazak do oltara.

A sve veći broj mladenki okreće se tim cjenovno povoljnim izborima. Stoga su brojni cjenovno pristupačniji brendovi poput Manga izdali ekskluzivnije kolekcije usmjerene upravo na ovu vrstu događaja.

U kolekciji naziva Capsule nalaze se jedinstveni i prekrasni dizajni savršeni kako za mladenke i tako i za gošće na vjenčanjima, svih stilova i ukusa. Sjajan primjer je nova haljina s otvorenim dekolteom koja će se dopasti mladenkama koje iznad svega cijene minimalizam i eteričnu ljepotu.

Prekrasna prljavo bijela haljina koja oživljava jedan od najlaskavijih i najelegantnijih modela dolazi s zavodljivim i vječno sofisticiranim bardot izrezom koji otkriva ramena, a izrađena od kvalitetne tkanina koja besprijekorno prati liniju tijela. Zavidna omjer kvalitete i cijene od 150 eura čine ovu haljinu sjajnim izborom za brojne prigode.