h&m ulov

Ovaj kaput nikad ne izlazi iz mode: Tako se lako kombinira i izgleda puno skuplje

10.01.2024 u 21:31

Bionic
Reading

Estetika tihog luksuza posljednjih godina opasno nas je zarazila te kao da baš svi žele izgledati 'fino i uglađeno'. U vremenima kada je svima mantra 'manje je više' istaknuli su se i oni komadi koji svojom jednostavnošću oduzimaju dah, a upravo takav kaput pronašli smo i u H&M-u

Listajući modne portale, časopise i društvene mreže, nemoguće je ne primijetiti da je stil modnih ikona postao pročišćeniji no ikad. Jednostavni komadi, klasične siluete, prigušene palete boja i fini materijali odišu bezvremenskom elegancijom koju karakterizira nenametljiva sofisticiranost i besprijekoran kroj.

Jednostavan, a tako moćan vuneni kaput pronašli smo u H&M-u, a sigurno će se svidjeti svim ljubiteljicama ove estetike!

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Ovaj kaput ima sastav od 100% vune koja garantira toplinu, a kroj s remenom pruža opušten, ali luksuzan dojam obogaćen zakrivljenim ovratnikom i velikim dubokim džepovima.

Za ovaj kaput koji izgleda uglađeno, složeno i, budimo iskreni, jako skupo potrebno je izdvojiti 159 eura. Cijena nije sitnica, ali je ulaganje u kaputić koji ćete nositi sve do prvih dana proljeća!

Chic vuneni kaput koji odiše bezvremenskom elegancijom nadilazi prolazne trendove, a luksuznom teksturom i klasičnom siluetom može se bez puno mozganja kombinirati s raznim komadima koje već imate u svome ormaru.

  • +102
Bijeli kaputi na špici Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler