evo što se nosi

Promjena stila: Chic Francuskinje u novoj godini nose nove trendove

05.01.2024 u 12:52

Bionic
Reading

Zna se da Francuskinje najviše vole nositi klasične komade, no ove godine svoje stajlinge će oživjeti novim detaljima

Chic stil Francuskinja desetljećima slovi kao ideal stila, karakteriziran minimalističkim komadima koji uspješno odolijevaju trendovima i promjenama na modnoj sceni. Klasični komadi i dalje se podrazumijevaju, ali ako u 2024. godini želite kopirati elegantne Francuskinje, spremite se na nekoliko promjena.

Ovi noviteti dobrodošli su početkom godine kada osjećamo potrebu za promjenama i osvježenjem garderobe. S obzirom na visoke troškove prosinca, dobra vijest je i da ne zahtijevaju velika ulaganja!

Stilski zaokret Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Naime, riječ je o tek malo drugačijem stiliziranju garderobe i ponekim novim modnim dodacima, međutim ove naizgled male promjene napravit će veliku razliku u vašem stilu.

Čarape se nose na sve

Od dokoljenki, preko elegantnih najlonki do upečatljivih crvenih pamučnih čarapa - u 2024. godini must have chic dodatak upravo su razne vrste čarapa koje postaju pravi protagonisti stajlinga.

Sjajno pristaju uz obuću kao što su Mary Jane cipele ili iznimno poželjne mokasinke, a najbolje ćete ih istaknuti na mini ili midi suknje i haljine. Ako, pak, nosite traperice, birajte čarape efektnih boja.

Torbice s malim ručkama

Ako je išta obilježilo proteklu godinu, onda su to velike torbe u svim oblicima. Ipak, modni svijet lagano se okreće nazad prema manjim modelima, a Francuskinje biraju chic modele s malim ručkama koji se nose isključivo u rukama.

Velike zlatne naušnice

Minimalistički nakit možda je bio nezaobilazan odabir u prošloj godini, ali sada je vrijeme za nešto ekstravagantnije.

U skladu sa svojim elegantnim stilom, Francuskinje se drže sofisticiranog nakita i biraju glomazne zlatne naušnice koje podižu baš svaki stajling.

Kombinacija džempera i tajica

Za kraj stiže jedna pomalo neočekivana kombinacija: spoj džemper i tajica. Riječ je o stiliziranju pomalo nespojivih komada, no Francuskinje znaju kako je učiniti neodoljivo chic.

Sve što je potrebno za elegantan stajling je spajanje tajica i džempera u istom tonu te podizanje svega elegantnom torbicom i cipelama te ćete u svojem repertoaru imati još jedan outfit koji ćete poželjeti nositi iznova i iznova.