KELLY RUTHERFORD

Ona je ikona tihog luksuza, a ovako nosi najpoželjniju suknju sezone

19.03.2024 u 10:26

  • +2

Kelly Rutherford

Izvor: Profimedia / Autor: MPP / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Najpoznatija po ulozi vrlo chic Lily van der Woodsen u seriji 'Tračerica', američka glumica Kelly Rutherford posljednjih mjeseci postala je sveprisutnom pojavom na modnoj sceni

Osobni stil Kelly Rutherford ni po čemu se ne razlikuje od lika koji ju je proslavio. Luksuzna pletiva, prigušene boje i skupocjene torbice na ramenu samo su neki od elemenata stajlinga zvijezde serije 'Gossip Girl', a kojim redovito inspirira milijunsku vojsku pratitelja na Instagramu.

Njezin istančani ukus svidio se i brojnim dizajnerskim brendovima, čije revije sada redovito krasi iz prvih redova u modnim mjesecima.

Ovih dana, 55- godišnja Rutherford sudjeluje u novom izdanju festivala Séries Mania u francuskom Lilleu, a tim povodom osvanula je u izdanju s fokusom na najpoželjnijoj suknji ove proljetne sezone.

Riječ je o modelu visokog struka od trapera, dužine midi i nanovo poželjnog pencil kroja. S dugim prorezom sprijeda za lakše kretanje, ovaj trendovski komad od trapera zvijezda serije 'Gossip Girl' vješto je kombinirala s kratko rezanim sakoom bež boje, nošenim poput topića.

Na stopalima je istaknula par klasičnih crnih salonki u špic, a stvorenim stajlingom dala inspiraciju za nošenje maksi suknje od trapera na casual-chic način.

Ovim stajlingom u Francuskoj, ikona tihog luksuza potvtrdila je trendovski status suknji od trapera, kakve dominiraju aktualnim kolekcijama brendova poput Altuzarre i Etra.

Od strukturiranih pencil verzija, kakve preferira Rutherford, do fluidnijih modela A-kroja, s prorezima ili naborima - izbor maksi suknji od trapera nikad nije bio raznovrsniji, a poput sestrinskih traperica, lako se prilagođavaju brojnim komadima i modelima obuće.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević