raskoš domaćeg dizajna

O vjenčanici Sandre Perković ne prestaje se pričati, a to je bio slučaj i s haljinom Ane Gruice Uglešić

02.01.2024 u 17:52

Bionic
Reading

Pronaći haljinu iz snova san je svake mladenke na njezin veliki dan. A to je nesumnjivo za rukom prošlo našoj proslavljenoj atletičarki Sandri Perković koja je odabrala vjenčanicu stvorenu za glamurozan izgled, a baš takva je bila i vjenčanica Ane Gruice o kojoj se pričalo još danima nakon vjenčanja

Sam kraj 2023. godine obilježilo je vjenčanje jedne od naših najuspješnijih sportašica Sandre Perković i njezinog dugogodišnjeg partnera Edisa Elkasevića. Prekrivena velom misterije intimna vjenčana ceremonija održana je u Zagrebu, a s njima su slavili njihovi bliski prijatelji i voljeni članovi obitelji, na samu Staru novu. Sandra je tako u novu godinu ušla kao gospođa Elkasević, i to u haljini koja nije mogla proći nezamijećeno.

Sandra se za vjenčanicu odabrala raskošnu haljinu, onu koja mora biti primijećena i ostati upamćena. Haljina u tonu vintage glamura imala je sve – volumen, čipku, sjajne detalje i izazovan prorez. Beskompromisno raskošna vjenčanica došla je s visokim čipkastim ovratnikom te dugačkim 'puf' rukavima, a dodatna doza ženstvenosti postignuta je golim leđima i efektnim korzetnim gornjim dijelom koji naglašava liniju.

poznata lica

Stigle prve fotografije: Pogledajte tko je sve stigao na svadbu Sandre Perković

Pogledaj galeriju

Svoju potragu za vjenčanicom Sandra je završila kod Matije Vuice, kreatorice koja stoji iza brojnih vjenčanica poznatih Hrvatica.

Upravo je vjenčanicu Matije Vuice odabrala i Ana Gruica Uglešić. Splitska glumica i fitness trenerica za svojeg partnera, psihijatra Borana Uglešića crkveno se udala u kolovozu prošle godine, i nosila je haljinu o kojoj se pričalo danima, baš kao i Sandra. Ana se na vječnu ljubav zavjetovala u dugoj bijeloj vjenčanici sirena oblika, a izbor je također pao na zavodljiv kroj od čipke koji prati liniju tijela, s podignutim ovratnikom, naglašenim ramenima i dugim rukavima. Kroj haljine, koja je zapravo spoj tradicionalnog i modernog stila, razigrala su otvorena leđa preko kojih je padao dugi bijeli veo koji se prostirao sve do poda.

  • +8
Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

I dok se minimalizam, prikriveni luksuz i nenametljivost sve više cijene u svakodnevnim stajlinzima, a stilski dobro osmišljena capsule garderoba je težnja brojnih trendseterica i zaljubljenica u modu, to ne vrijedi kada je riječ o vjenčanicama. Čipka, sjajni detalji, raskošni volumen, otkrivena leđa i to sve s prizvukom vintage glamura dobitna su formula za mladenke koje doista žele ostaviti dojam i postići da se upravo o njihovoj haljini priča danima.