VJEČNA INSPIRACIJA

Nikada poželjnija: Frizura najpoznatije plavuše iz 90-ih osvojila je i nju

27.03.2024 u 19:12

  • +3

Rihanna

Izvor: Profimedia / Autor: ALEXJR / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Takozvana Pam frizura, kakvu je 90-ih popularizirala Pamela Anderson nikada nije bila poželjnija, što je na ulicama Los Angelesa potvrdila i najbogatija dama iz glazbene industrije

Raskošnog izgleda, takozvanu Pam frizuru karakterizira kosa nasumično skupljena kosa u punđu, s nekoliko izbačenih pramenova sprijeda.

Od prošlogodišnje premijere dokumentarca zvijezde 'Baywatcha' na Netflixu, Pam frizuru viđamo posvuda, a dame iz svijeta slavnih njome su posebne zaluđene.

Ovoga tjedna s njom je na ulicama Zapadnog Hollywooda ugledana modna ikona s Barbadosa, nakon što je nekoliko dana prije osvanula s dječaki kratkom frizurom.

Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izgled Pamele Anderson iz 90-ih, Rihanna je dočarala i značajno plavijom kosom, a više od njega pozornost je plijenila modnim odabirom.

Sa zvijezdama poput Paris Hilton i glazbene kolegice Cardi B obilježila je humanitarno događanje na Zapadnom Hollywoodu - u crnom stajlingu s glavnim fokusom na kožnoj jakni statement izgleda.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Rihannin brend Fenty Beauty stiže u Kinu, a taj veliki poslovni pothvat ovog je tjedna najavila s modnom biblijom Vogue, kao glavna zvijezda travanjskog izdanja magazina.

Kroz zanimljivi editorijal i tri snimljene naslovnice, Rihannina sposobnost eksperimentiranja s različitim frizurama, odjećom, make-upom, svestranost i kreativni duh još jednom je došla do izražaja.