BAŠ JE COOL

Jeste li čuli za 'hydro bob'? Ova šarmantna verzija popularne frizure nova je opsesija

25.03.2024 u 09:46

Bionic
Reading

Bob je i dalje najpoželjnija frizura i trendseterice ga se nikako ne mogu zasititi, a sad se pojavila verzija na koju je teško ostati ravnodušan

Bob nas ne prestaje intrigirati svojim bezbrojnim varijantama prikladnima za svaku dob, tip kose, stil...

Nakon asimetričnog, francuskog, choppy ili A-boba, stiže još jedna varijacija na temu koja, vjerujemo, neće proći nezapaženo.

'Vodeni' bob (hydro bob), odnosno varijanta tzv. wet looka, bez sumnje je u ovom trenutku najkul frizura za proljeće 2024. te ujedno savršen način za izbjegavanje neželjenih valova ili kovrča.

Želite li svojoj frizuri podariti novi izgled ovoga proljeća? Onda imamo ideju koja će vas oboriti s nogu.

KAIA GERBER

Ovako dobru haljinu nadahnutu retro stilovima nismo dugo vidjeli

Pogledaj galeriju

Riječ je o nevjerojatnoj frizuri koju nije teško kreirati. Prozračna i mladenačka, totalno je hit i odlično izgleda na plavušama, brinetama...

Iskusni frizer Tom Smith naziva hydro bob reinkarnacijom dječačkog boba, pomalo androginog, no vrlo chic reza.

'No tu je jedan element visoke mode koji ga čini posebnijim i više definiranim - nešto na tragu sofisticiranijeg wet looka. Ideja je da bob poprimi mokru dimenziju i izgleda 'preplavljen' sjajem', kaže Smith, dodajući da kosa mora biti ravno ošišana u jednoj liniji.

Korištenje proizvoda za stiliziranje, dodaje, daje frizuri definiciju i čvrstoću, što je čini odličnom za svakoga tko voli stilizirati kosu na vrlo moderan, ali sofisticiran način, dodaje on.

Postizanje mokrog izgleda nije nimalo teško uz dobre proizvode koji će dati željeni sjaj kosi.

Kako ga stilizirati? Nakon što ste postigli mokri izgled, možete završiti frizuru uz pomoć nekoliko istaknutih detalja.

'Kosu možete zataknuti iza jednog ili iza oba uha', kaže Smith te preporučuje uparivanje ovog stila s upečatljivim naušnicama ako ga želite učiniti prikladnijim za večer.