IZGLEDA SENZACIONALNO

Baš je briga što drugi misle: Nicole Kidman u haljini za koju treba imati hrabrosti

22.01.2024 u 08:51

  • +4

Nicole Kidman

Izvor: Profimedia / Autor: AFF-USA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Na njujorškoj premijeri serije 'Expats' Nicole Kidman privukla je pozornost u odvažnoj haljini s prorezima, modelu za koji itekako treba hrabrosti. No 56-godišnja glumica je baš takva

Nicole Kidman nedavno je u jednom intervjuu izjavila da je uopće nije briga što drugi misle o njezinim modnim izborima. A na premijeri svoje nove serije 'Expats' u New Yorku, koju će prikazivati 'Amazon Prime Video', u svakom slučaju je privukla pozornost.

Holivudska zvijezda usudila se razgolititi po hladnom vremenu, pokazujući nevjerojatnu figuru u raskošnoj crnoj haljini bez leđa. Slavna 56-godišnja glumica u odvažnom dizajnu istaknula je besprijekorno zategnuta leđa i trbušne mišiće, a strukturirana haljina je u prednjem dijelu bila nalik stezniku s izrezom i na bočnom dijelu te prorezom na dugoj suknji.

Nicole odvažan dizajn haljine nije zasjenila dodacima, dapače, držala se minimalizma i jednostavnosti birajući jednostavne dijamantne naušnice, odgovarajuću dijamantnu narukvicu i prsten te sat. Stajling je upotpunila elegantnim crnim salonkama.

U novoj seriji 'Expats' glumi Margaret, dobrostojeću Amerikanku koja živi naizgled idiličnim životom u Hong Kongu s obitelji - sve dok se ne dogodi nezamisliva tragedija, a njezin sin nestane.

Nicole je nedavno progovorila i o svojim iskustvima u Hollywoodu kao žena u pedesetima. Australska zvijezda izjavila je za Stellarov podcast 'Something To Talk About' da, nakon što je izazvala pomutnju svojom kontroverznom mikrosuknjom na Vanity Fairu 2022., nikada ne dopušta da je sputava ono što drugi misle.

'Donosim nasumične, lude izbore. Ja to zovem 'tinejdžerski izbori' jer nikad ne razmišljam o posljedicama', priznala je. 'Moram se natjerati da pola vremena razmišljam o posljedicama. Dio mog mozga jednostavno ne misli tako', dodala je.

  • +3
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia