efektno izdanje

Mirna Maras Batinić zablistala u haljini iz Manga, a tu je i torba koju je odobrila Kate Middleton

08.03.2024 u 11:31

Bionic
Reading

Modni događaj multibrend dućana 'Fashion&Friends' privukao je brojna poznata lica, a uzvanici su posebnu pažnju pridavali izboru stajlinga. Domaća televizijska voditeljica Mirna Maras Batinić pažnju je privukla haljinom iz jednog omiljenijih high street dućana

Kada je u pitanju modni događaj, poput partyja multibrend dućana 'Fashion&Friends' stajlinzi se posebno biraju, a posebno su na cijeni efektne modne kombinacije.

Pokazala je to i domaća televizijska voditeljica Mirna Maras Batinić koja je stigla odjevena u malu crnu haljinu sa zanimljivim twistom.

Crna mini haljina s jednim dugačkim rukavom istaknula je Mirninu besprijekornu figuru, a poseban detalj činio je asimetričan kroj. Tako je druga strana haljine bila bez rukava s korzet izrezom u srebrnoj boji, prekrivenog sjajnim šljokicama. Ovu efektnu haljinu Mirna je pronašla na policama jednog od popularnih hig street dućana, Manga.

Stajling je podigla i mrežastim čarapama te torbicom Numéro Dix čiji dizajn potpisuje Polène, francuski brend koji potpisuje neke od traženijih luksuznih torbica. Polèneove skulpturalne, minimalističke kreacije itekako su poželjne u redovima fashinistica, ali voli ih i rado nosi i Kate Middleton.

  • +109
Poznati na Fashion & Friends partyju Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL