NOSI SE SELF-PORTRAIT

Minea u izdanju u kakvom je nismo navikli gledati: 'Osjećam se kao princeza'

17.03.2024 u 20:51

Bionic
Reading

Za novu epizodu showa Nove TV, 'Tvoje lice zvuči poznato', pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea pojavila se u izdanju u kakvom je rijetko kada imamo prilike viđati, a koji joj pristaje savršeno

‘Moram reći da već dugo nisam imala prilike nositi duge haljine i da je predivan osjećaj. S obzirom da volim zelenu boju, baš sam se nekako osjećala savršeno u toj haljini. Produžili su mi kosu, prilagodili make-up. Ma, osjećam se kao princeza’, rekla je za kratko za tportal uoči nove emisije showa 'Tvoje lice zvuči poznato' članica žirija Renata Končić Minea.

Pjevačica i voditeljica In magazina svoje je povjerenje dala stilistu Marku Grubniću koji je za nju pronašao savršenu haljinu s potpisom Self-portraita.

Ako vam ime zvuči poznato, niste se prevarili, jer je riječ o brendu kojeg obožavaju i zaraćene šogorice, Kate Middleton i Meghan Markle, supruga Novaka Đokovića, Jelena, ali i mnogobrojne Hrvatice, poput Nine Badrić, supruge bivšeg splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare, Daniela Marasović Krstulović...

46-godišnja Minea ovom je haljinom još jednom istaknula svoju novu liniju, nakon što se pohvalila da je skinula čak 20 kilograma te se osjeća bolje no ikada.

Minea u 'TLZP-u' Izvor: tportal.hr / Autor: Privatni album

Kako je otkrila za Dnevnik.hr prije početka showa, nakon što je promijenila prehranu, sve se pokrenulo. Tijekom posljednje dvije i pol godine skinula je 20-ak kilograma, što je itekako vidljivo.

'To sam skidala polako, temeljito, zdravom prehranom, vježbanjem. Bilo mi je stalo da se dovedem u red, ali ne samo zbog izgleda, nego jer sam počela osjećati da mi smetaju neke stvari. Zaista sam se zdravo hranila, lagana prehrana s puno povrća i ribe, biram koje meso jedem, a osim prehrane tu je naravno i vježbanje. Čovjek zrači kad je sam zadovoljan sa sobom, kada ima svoj unutarnji mir, a meni je to najbitnije. Onda kad to štima, štima i sve ostalo', priznala je Minea.