'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

Kao Barbie: Ružičasta haljina koju nosi Minea pun je pogodak

03.03.2024 u 22:31

Bionic
Reading

Ružičasti tajling koji je Minea, odnosno Renata Končić, pokazala u prvoj epizodi popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Nove TV, sve je redom oduševio

Svi bruje o modnoj kombinaciji naše poznate pjevačice i TV voditeljice Renate Končić Minee koja je bila itekako zapažena već u prvoj emisiji.

Članica žirija popularnog showa Nove TV izgledala je sjajno u all pink stajlingu pomalo na tragu stajlinga kakve bi odobrila i sama Barbie koju je odlično odglumila Margot Robbie u hvaljenom filmu Grete Gerwig.

Ružičasta svjetlucava haljina sa šarmantnim detaljima od perja pokazala se punim pogotkom spojivši je s mule natikačama na petu, također u istoj nijansi.

Riječ je o komadu poznatog britanskog brenda Self-Portrait, poznatog po divnim ženstvenim kreacijama koje slavi žensku figuru, a njihove haljine rado nose i uvijek fantastično dotjerane sestre Middleton.

'Htjeli su ovom haljinom na neki način dočarati mene onakvu kakvu jesam, a roza je i je jedna od mojih najdražih boja pa smo spojili moje afinitete s njihovim željama. Željeli su da moja osobnost dođe do izražaja, nešto nježno, blago, pozitivno, lijepo... To je možda bila neka nit vodilja. Haljina je posebna i ima dovoljno upečatljivih detalja s tim perjem i kamenčičima, pa nakit nije bio potreban', rekla je Minea za tportal.

  • +3
Minea Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Mini haljina istaknula je besprijekornu Mineinu figuru, a ovaj look iza kojeg stoje Marko Grubnić i Martina Novaković, dodatno je nadogradila mladenačkom fizurom s razdjeljkom po sredini i nenametljivim, nježnim make upom.

Vrlo brzo uslijedili su i brojni komplimenti na njezinom Instagram profilu: 'Ma predivna', 'Prekrasna', 'Najslađa'...

Kao natjecatelje svake nedjelje gledat ćemo Antoniju Šolu, Miju Negovetić, Tomislava Marića, poznatog i pod umjetničkim imenom ToMa, Mariju Kolb, Alena Bičevića, Antoniju Doru Pleško, Luciana Plazibata i Farisa Pinju.

Njihove izvedbe iz prve ruke pratit će i ocjenjivati četveročlani žiri kojeg čine Renata Končić Minea, Goran Navojec, Mario Roth i Enis Bešlagić, a na kraju svake emisije pobjednik će novčani iznos donirati u humanitarne svrhe.