BRZI REZULTATI

Ljubitelji brončanog tena luduju za ovim proizvodom

26.07.2017 u 08:42

Bionic
Reading

Jedna ste od onih osoba koje žele u što bržem roku vidjeti rezultate sunčanja i biti preplanule puti, ali godišnji odmor nažalost ne traje cijelo ljeto, pa u nedostatku vremena posežete za proizvodima koji će pojačati učinak. Ako niste fan uljnih pripravaka, onda je ovaj proizvod baš ono što trebate kraj sebe na plaži ovog ljeta

Ponuda preparata za sunčanje s godinama je sve veća i veća. U moru proizvoda malo se tko danas zna snaći i razabrati koji će od njih na koncu dati bolje rezultate. 

Međutim jedan proizvod se posljednjih sezona nametnuo kao nezaobilazan u svim torbama za plažu. Radi se naime o pekmezu za sunčanje.

U galeriji u nastavku donosimo vam pregled ponude koja se može naći na policama naših drogerija.

Pekmezi za sunčanje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ovaj kozmetički proizvod sadrži prirodne sastojke koji dubinski hidriraju kožu, dok dodatak karotenoida iz mrkve i kokosa omogućuje brže tamnjenje i lijepu boju.

Za razliku od ulja, koja su donedavno vladala, pekmezi dolaze u drugačijoj ambalaži, ali su i drugačije teksture. 

Baš kao što mu i samo ime kaže, pekmez je vrlo gust i uglavnom tamnosmeđe boje, a ovisno o proizvođaču, u njega mogu biti dodane šljokice ili neki drugačiji sjaj. 

Važno je naglasiti kako je pekmez prvenstveno namijenjen za korištenje uz kombinaciju sa zaštitnim kremama, pri čemu se krema nanosi oko pola sata prije izlaganja suncu, a pekmez se stavlja u razmaku od pola sata do sat vremena nakon kreme. 

Osim toga, nakon svakog kupanja ili tuširanja pekmez se treba ponovo nanositi kako bi njegov učinak bio potpun.