čisti luksuz

Nema veze što je Meghan Markle odjenula, sve je zasjenio nakit od 65 tisuća eura

21.11.2023 u 17:30

  • +4

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: VANCOUVER CANUCKS / FERRARI / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle bili su glavni gosti hokejaške utakmice sjevernoameričke NHL lige, a vojvotkinja od Sussexa našla se i na radaru modnih znalaca koji nisu propustili analizirati komade koje je nosila u VIP loži

Meghan Markle i princ Harry trenutno borave u Kanadi kako bi promovirali sljedeće Invictus Games, koje će se održati u Vancouveru u veljači 2025. Tom prilikom u Vancouveru nisu propustili ni hokejašku utakmicu na kojoj je domaći tim Canucks pobijedio San Jose Sharkse 3:1.

Harry i Meghan utakmicu su pratili iz VIP lože Rogers Arene. Kad su Canucksi pobijedili, Harry je skočio, a Meghan je spustila čašu s vinom kako bi oboje mogli zaplesati i proslaviti dok je svirao hit Simple Mindsa 'Don't You Forget About Me'.

Sa slavnim parom je bio i Markus Anderson, Meghanin prijatelj iz Toronta gdje je, prije kraljevskog života, snimala svoju TV dramsku seriju Suits. A navodno je upravo Anderson pomogao organizirati njezin prvi spoj s Harryjem u Londonu. Opisuju ga kao drugog najvažnijeg muškarca u njezinu životu, nakon supruga.

Za izlazak na utakmicu Meghan nije zanemarila izbor stajlinga koji je, iako od glave do pete u crnom, očekivano privukao pažnju. Vrlo chic i na prvi pogled jednostavan stajling isticao se poprilično luksuznom cijenom.

Tako je 42-godišnja vojvotkinja od Sussexa odabrala ležeran, ali elegantan izgled koji se sastojao od potpuno crne odjeće, uključujući 'Serge' bootcut crne hlače brenda Altuzarra koje se prodaju po cijeni od 695 dolara (oko 635 eura).

A čini se da vojvotkinja preferira francuski brend Cartier, jer je nosila Juste un Clou ogrlicu od 19.428 dolara (17.761 eura) od žutog zlata i dijamanata, klasičnu 'Love' narukvicu od žutog zlata po cijeni od 8835 dolara (oko osam tisuća eura) i Gold Tank Française sat izrađen u žutom zlatu čija cijena počinje od 26.821 dolara (24.531 eura).

A dodala je i dodatnu dozu glamura s narukvicom Lorraine Schwartz 'Against Evil Eye', čija cijena iznosi 18.815 dolara (17.208 eura).

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'