bezvremenski dizajn

Kraljica Letizia ima najljepšu haljinu za proljeće, toliko dobru da ju je morala odjenuti dva puta

04.04.2024 u 09:43

  • +6

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Španjolski kraljevski par stigao je u Cadiz kako bi uručili zlatne medalje za zasluge u likovnoj umjetnosti, a kraljica Letizia svojim stajlingom s haljinom koje je jednako spektakularno nosila prije točno godinu dana svima je održala stilsku lekciju

Prekrasnu ružičastu haljinu brenda Lady Pepa kraljica Letiza prvi je put odjenula u travnju 2023. godine kada je nazočila svečanom ručku povodom dodjele nagrade 'Miguel de Cervantes'. Sada, godinu dana kasnije, odjenula je istu haljinu, model koji nosi naziv Antonia i ističe se otvorenim V izrezom i skupljenim, drapiranim materijalom s prednje strane te decentnim prorezom na leđima. Njezin stajling oduševio je prošlog proljeća, a oduševljenje nije izostalo ni ovog sa ponovljenim stajlingom.

No, ovo nije prvi put da je kraljica Letizia reciklirali stajling iz svog ormara. Kada je riječ o ponavljaju izgleda, kraljicu Letiziju imali smo puno puta prilike vidjeti u već nošenim kreacijama jer bivša novinarka često ponavlja svoje odjevne kombinacije, a pri tome baš svaku put uspijeva izgled učiniti jedinstvenim i inovativnim.

Kraljica Letizia zaradila je same pohvale izvukavši iz ormara ovaj stilski dragulj s potpisom brenda Lady Pepa. A kraljica, vjerna svom bezvremenskom stilu, pokazala je kako su laskave midi haljine dobrodošao dodatak u ormaru te da dobar stil nadilaze sve trenove.

Romantičan, a prije svega laskav i lepršav stajling španjolska ikona stila upotpunila je jednako upečatljivim detaljima. U ruci je nosila popularnu Furla Metropolis torbu od bijele kože, a po pitanju cipela izbor je pao na jedan od omiljenih joj brendova Magrit shoes i to omiljen joj model slingback sandala, a ovog je puta nosila model Marian u neodoljivoj fuksija boji. A pazeći na svaki detalj, dodala je i naušnice brenda Tous na kojima su se savršeno stopile bijela, zelena i boja fuksije.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Jose Miguel Fernandez/GTRES/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia