u jarkoj boji

Kraljica Letizia ne izlazi iz ovih cipela, no ovaj put pažnju je ukrao sako posebnog značenja

18.03.2024 u 14:04

  • +4

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: HEMA CLARES/GTRES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kraljica Letizia pokazala je još jedan u nizu sjajnih poslovnih stajlijga, a posebnu pažnju privukla je jarko crvenim sakoom koji skriva posebno značenje

Španjolska kraljica Letizia odabrala je poslovni chic s dodatkom glamura kada je danas izašla na podij kako bi predsjedala forumom o medicinskim istraživanjima. Nosila je crveni sako od tvida sa zlatnim gumbima u kombinaciji s crnim hlačama, a stajling je upotpunila modelom cipela koji su njezin nepogrešivi izbor kada su u pitanju poslovni stajlinzi. Naravno, riječ je o slingback sandalama, ovog puta u crnoj boji, savršenom modelu koji spaja udobnost i eleganciju i baš nikad ne izlazi iz mode.

No, pažnju je ipak najviše privukao njezin jarko crveni sako. Naime, poznato je da su u stilu kraljice Letizije vrlo su važni solidarni brendovi kao i nezavisne španjolske tvrtke. Tako je za ovaj događaj odabrala sako od tvida čiji dizajn pripada Udruzi za prevenciju, reintegraciju i skrb o prostituiranim ženama (APRAMP) , gdje je prisustvovala 9. siječnja. Naime, tog dana ova se kreacija pojavila u izlozima ove organizacije, a kraljica je već tada pokazala interes jer joj je na poseban način privukla pažnju te joj se divila izbliza.

Sako vitaminskog tona u boji koja je nešto između crvene i narančaste spojila je s klasičnim crnim, krojenim hlačama, a vječne slingbac sandale savršeno su zaokružile ovu poslovnu i chic kombinaciju.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Jose Miguel Fernandez/GTRES/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia