IZGLEDA SENZACIONALNO

Komplimenti pljušte na sve strane: Žanamari je modni klasik začinila torbicom za kojom svi žude

24.12.2021 u 10:10

Bionic
Reading

Pjevačica Žanamari Perčić svoju 'sljedbi' na društvenim mrežama redovito oduševljava prizorima iz svoje svakodnevice

Zgodna brineta koja je ove jeseni proslavila 40. rođendan jedna je od najaktivnijih hrvatskih pjevačica na Instagramu, a vjerni fanovi na svaku njezinu objavu odmah uzvrate s tisućama lajkova.

Atraktivna Tučepljanka objavila je fotografiju iz hotela Mostar koja se jako svidjela njezinim obožavateljima.

Žanamari je spremno uskočila u modni klasik s kojim nikad ne možete pogriješiti. Malu crnu haljinu koju svaka zaljubljenica u modu ima u svojoj garderobi, a idealna je za brojne prigode osobito svečane, pjevačica je upotpunila crnim gležnjačama i torbom za kojom već neko vrijeme žude fashionistice.

Vrtoglavi dekolte i volani na rukavima dodatno su istaknuli isklesano tijelo pjevačice koja je po pitanju tjelovježbe vrlo disciplinirana pa se može pohvaliti zavidnom figurom.

  • +2
Žanamari Perčić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Riječ je o divnoj Dior 'Saddle' torbi prepoznatljivog dizajna koja će bez sumnje svaki, pa i najobičniji stajling učiniti posebnijim.

Lijepa glazbenica koja je poznata i po brojnim eksperimentima kad se radi o frizurama već je neko vrijeme vjerna čokoladnosmeđim tonovima pa je kosu pomno izravnala i stilizirala s razdjeljkom po sredini, a dramatičan make up naglasio je ovaj svečani look.

Naravno, nije trebalo dugo čekati na komplimente koji su se samo nizali jedan za drugim: 'Diva', 'Prelijepa u crnom', 'Ova haljina ti savršeno stoji'.

Inače, Žanamari i njezin suprug Mario u braku su od 2014. te su ponosni roditelji šestogodišnje Gabriele.