UVIJEK IZGLEDAJU DOBRO

Jessica Biel potvrdila povratak hit traperica uz koje se ne trebate zamarati odabirom cipela

21.02.2024 u 12:42

Bionic
Reading

Jessica Biel, koju smo gledali u serijama 'Grešnici' i 'Candy', pokazala je koliko dobro ovaj bezvremenski kroj izgleda u modernoj interpretaciji

Američka glumica Jessica Biel iskoristila je Tjedan mode za posjet Milanu te osvanula na gradskim ulicama u stajlingu koji je potvrdio povratak gotovo zaboravljenog trenda - traperica dužine gležnja.

Hlače ove duljine najpopularnije su bile u 90-ima, a modni stručnjaci već neko vrijeme nagovještaju njihov povratak. Street style kombinacije na nedavno održanim Tjednima mode u Kopenhagenu i Parizu pokazale su da je modna scena itekako spremna na njihov povratak te smo ih vidjeli u raznim varijantama - od klasičnog svijetlog i tamnog trapera do sivih i crnih dizajna.

  • +2
Jessica Biel Izvor: Profimedia / Autor: Agostino Fabio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Upravo se za elegantne crne hlače nogavica duljine 7/8 odlučila Jessica Biel i potvrdila koliko dobro pristaju na baš svu obuću, a posebno na efektne komade kao što su njene lakirane mokasinke.

Supruga Justina Timberlakea svoj crni par traperica do gležnja vješto je uskladila sa chic bijelom košuljom, a pozornost je privukla i njena jakna miješane teksture; kožnih rukava i prednje strane od mekane brušene kože.

  • +9
Traperice do gležnja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U nadolazećem periodu očekuje nas niz novih modela skraćenih hlača u modernoj reinterpretaciji, među kojima će svaka zaljubljenica u modu pronaći onaj prema vlastitom stilu, od skinny do ultra širokih modela, a svima je jedno zajedničko - neodoljivo su laskave i nosive iz dana u dan.