dobar twist

Jennifer Aniston skoro 30 godina nosi isti model haljine, a sada je učinila iznimku i to zbog ovog

15.01.2024 u 09:39

  • +7

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / JUAN RICO / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Baš kao što to i priliči, dodjela nagrada Critics Choice 2024. bilo je događaj kojim su dominirala glamurozna izdanja poznatih i slavnih, a Jennifer Aniston privukla je još jednim sjajnim total black izdanjem. No, ovog puta sa zanimljivim twistom

Jennifer Aniston odlučila se za stil i udobnost na dodjeli nagrada Critics' Choice 2024. Slavna 54-godišnja glumica nominirana za najbolju glumicu za svoju ulogu u Apple TV+ hitu 'The Morning Show', na crveni tepih stigla je odjevena u Dolce & Gabbana kombinezon s gornjim dijelom šivanim po mjeri vrlo efektno i totalno elegantno prekrivenim perjem. Korzet se odlično spojio sa svijetlim vunenim hlačama, a Jennifer je svoj je izgled dopunila satenskim plisiranim remenom čiji se kraj vukao po podu te i jednako satenskim crnim salonkama.

Za završni sjaj popularna glumica dodala je De Beers dragulje, uključujući dijamantne naušnice od bijelog zlata, dijamantni prsten u obliku kruške i dijamantni prsten.

Jennifer, inače velika ljubiteljica crnih stajlinga, pogotovo vječnih malih crnih haljina koje vjerno nosi već desetljećima, ovog puta je po pitanju stajlinga napravila popriličan zaokret. Naime, Jennifer već više od 30 godina nosi različite verzije crnih haljina koje se razlikuju u duljini i volumenu, a povezuje ih identičan detalj – gornji dio oblikovan u obliku korzeta. Tako je na nedavno održanoj dodjeli Zlatnih globusa izazvala pravu nostalgiju od obožavatelja 'Prijatelja' pojavivši s novom frizurom -kosom do ramenima koja je podsjećala na poznatu frizuru Rachel Greene iz 90-ih, i naravno u crnoj haljini.

  • +7
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Lisa O'Connor/AFF-USA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

A ovog puta Jennifer je posegnula za istom, vrlo uspješnom formulom te zadržala srcoliki korzet, no suknu zamijenila hlačama te sve okupljene oduševila dizajnerskim kombinezonom. I premda njezin dugogodišnji stilist i prijatelj Chris McMillan nije otkrio jesu li za ovaj stajling crpili inspiraciju iz razdoblja Rachel Green i kultmih prijatelja ili ne, fanovi su ovaj njezin izgled brzo nazvali 'Rachel 2.0'.