JEZIVA SLIČNOST

Inspirirana fatalnom Amerikankom: Meghan Markle iskopirala izdanje Wallis Simpson do posljednjeg detalja

07.10.2022 u 12:06

Bionic
Reading

Nastao pred objektivom fotografa Misana Harrimana, novi portret Meghan Markle i princa Harryja objavljen ovog ponedjeljka s razlogom je zaintrigirao obožavatelje kraljevske obitelji

Netom nakon što je Buckinghamska palača objavila novi službeni portret kraljevske obitelji, na društvenim mrežama pojavio se novi portret vojvode i vojvotkinje od Sussexa.

Poznati par, koji je sreću pronašao u Americi, za njega je pozirao fotografu Misanu Harrimanu samo nekoliko trenutaka prije negoli su se 5. rujna popeli na pozornicu One Young World Summita u Manchesteru.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na svečanom otvaranju summita, Meghan Markle osvanula je u crvenom od glave do pete, noseći pussy bow bluzu i odgovarajuće hlače brenda Another Tomorrow.

Njezino elegantno izdanje oplemenjeno masivnim parom zlatnih naušnica s razlogom je izazvalo usporedbe s Wallis Simpson, razvedenom Amerikankom zbog koje se stric kraljice Elizabete II, kralj Edward VIII, odrekao prijestolja.

Na fotografiji nastaloj 1971. godine, Simpson pozira u gotovo identičnom izdanju bivše američke glumice u Manchesteru.

Na drugoj objavljenoj fotografiji, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa prikazani su iz profila, gledajući u daljinu poput portreta vojvode i vojvotkinje od Windsora objavljenog prije mnogo godina.

Obožavatelji kraljevske obitelji na društvenim mrežama brzo su istaknuli sličnosti između crvenih odjevnih kombinacija Wallis Simpson i Meghan Markle.

Ovo, međutim, nije prvi put da su kraljevski obožavatelji istaknuli da se čini kako Markle imitira neke od modnih izdanja Wallis Simpson.

Godine 2021. crno-bijela Armanijeva haljina koju je nosila tijekom bombastičnog intervjua s Oprah Winfrey uspoređena je s haljinom sličnog uzorka koju je nosila vojvotkinja od Windsora.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia