odala počast na tih i simboličan način

Očarala elegancijom: Haljina neobičnog kroja Meghan Markle za ispraćaj kraljice Elizabete, mnogo je više od same odjeće

19.09.2022 u 20:45

Bionic
Reading

I dok su svjetla kamera bila uperena u kraljičin lijes te svjetske državnike koji su stigli na njezinu sahranu, sve su najviše zanimali Windsori. Pratila se svaka gesta, svaki komad nakita, proučavala odjeća. Supruga princa Harryja, kao i ostale dame, a kako i priliči, odabrala je crninu i haljinu dužine ispod koljena

Na posljednji ispraćaj kraljice Elizabete II. uz crni šešir i komplet naušnica od bisera i dijamanata koje joj je poklonilo Njezino Veličanstvo (nedugo nakon što se udala za princa Harryja 2018. godine), vojvotkinja od Sussexa stigla je u sofisticiranoj haljini s čijih se ramena spušta plašt. Kreacija Stelle McCartney mnogim se obožavateljima kraljevske obitelji učinila poznatom.

Naime, Meghan Markle je odjnula tamnoplavu haljinu sličnog kroja na proslavi u čast kraljičinog 92. rođendana 2018. Mornarskoplava verzija dizajnerice Stelle McCartney, imala je sličan okrugli izrez i porub ispod koljena. Iako još nije bila službeno dio obitelji, bila je sretna što je mogla slaviti kraljičin rođendan što je označilo poseban trenutak u njezinoj vezi s Elizabetom. Prikladno, odlučila je nositi isti stil u crnoj boji kako bi se oprostila od bake svog supruga.

Za razliku od Camille i Kate koje su odabrale šešir s koprenom, Meghan to nije učinila, ali je ona zato nosila crne rukavice. Crne najlonke i crne salonke od brušene kože s tankom, visokom potpeticom zaokružile su sofisticiranu kombinaciju.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA