LIJEPA OSKAROVKA

Efektna suknja u prvom planu: Charlize Theron opet ima senzacionalan stajling

25.09.2023 u 19:19

Charlize Theron

Izvor: Profimedia / Autor: ROB KIM / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Usprkos olujnoj kiši, u njujorškom Central Parku održano je novo izdanje koncerta Global Citizen s ciljem podizanja svijesti o klimatskim promjenama

Uz bok brojnim glazbenim imenima, na pozornici se pronašla i slavna oskarovka Charlize Theron. Tim povodom osvanula je u stajlingu inspiriranom modom 80-ih, kojeg u cijelosti potpisuje britanska modna kuća Alexander McQueen.

Duh 80-ih prvenstveno je ostvaren kratko rezanim sakoom bijele boje, s detaljem naglašenih ramena, ispod kojeg se suptilno nazirao crni bodi.

Njega je kombinirala sa efektnim primjerkom drapirane minice od crne kože, asimteričnog kroja, da bi cjelokupno izdanje upotpunila crnim gležnjačama glomaznog potplata, koje su bile mudar odabir za kišni dan u Velikoj jabuci.

Da duh 80-ih ne ostane samo istaknut kroz odjevnu kombinaciju, 48- godišnja oskarovka pobrinula se frizurom natapirane i zabačene kose.

Njezino pojavljivanje na novom izdanju koncerta Global Citizen u New Yorku uslijedilo je nakon što je sredinom rujna prisustvovala velikom finalu teniskog turnira US Open na kojemu je i ovoga puta slavio Novak Đoković.

  • +3
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia