POVRATAK SA STILOM

Obavijena biserima: Charlize Theron u ovom izdanju nikoga nije ostavila ravnodušnim

07.09.2023 u 09:45

Bionic
Reading

Nakon rimske premijere filma 'Brzi i žestoki' u svibnju, poznata oskarovka ponovno je modno zablistala, zahvaljujući otvaranju nove trgovine brenda Breitling u New Yorku

Osim što dugi niz godina obnaša dužnost ambasadorice modne kuće Dior, Charlize Theron prihvatila je i ulogu zaštitnog lica Breitlinga, poznatog švicarskog brenda satova.

U sklopu otvaranja njegove nove trgovine u New Yorku, ukrala je svu pozornost u stajlingu kojim je dominirao top stvoren od mnoštva nizova bisera.

  • +4
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj zapanjujući prozirni top uparila je s velikim crnim blejzerom i suknjom s dugim šlepom od crne svile, a riječ je o kreaciji dizajnera Matthewa Williamsa na čelu francuske kuće Givenchy.

Za besprijekorno izdanje 48- godišnje oskarovke i ovoga puta pobrinula se stilistica Leslie Fremer, s kojom je posljednji put surađivala u svibnju, na kreiranju besprijekornih izdanja za promo turneju pretposljednjeg filma iz hit franšize 'Brzi i žestoki'.

Sa luksuznim švicarskim brendom satova, Theron surađuje već nekoliko godina. U studenom 2021. zvijezda prisustvovala je još jednom okupljanju u Velikoj jabuci kao članica Breitlingovog Spotlight Squada, čiji je cilj povezivanje žena s brendom.

Za jesenski događaj, Theron i balerina Misty Copeland bile su prisutne na ponovnom otvaranju Breitlingove vodeće trgovine u New Yorku.