CHARLIZE THERON

'Ružne' sandale osvojile su i kraljicu crvenog tepiha, a evo kako ih nosi

11.09.2023 u 09:13

Bionic
Reading

Između obnašanja dužnosti ambasadorice brendova Breitling i Dior u New Yorku, slavna Charlize Theron pronašla je vremena za žensko finale US Opena na kojemu su snage odmjerile tenisačice Coco Gauff i Aryna Sabalenka

Poznata dama iz svijeta Hollywooda posljednjih dana boravi u New Yorku na čijim gradskim ulicama, ali i teniskim terenima, plijeni pozornost modnim odabirima.

Nakon Givenchyjeve kreacije u znaku topa stvorenog od bisera i Diorove kombinacije stvorene od haljine i džempera u ponoćno plavoj boji, za finale US Opena odabrala je ležerno, no ništa manje zanimljivo izdanje.

Teniski meč, s kojim je Amerikanka Coco Gauff postala pobjednicom ovogodišnjeg izdanja turnira, 48- godišnja zvijezda odlučila je pratiti u još jednoj kombinaciji koju u cijelosti potpisuje francuski Dior.

  • +3
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stvorena od bijele majice s printom i minijaturne, plisirane suknje bež boje, vješto ju je zaokružila komadima kakve posljednjih sezona intrigiraju modne ovisnice.

Njezin odabir torbe činila je minijaturna, personalizirana verzije tote torbe Book, čije su najveće slavne obožavateljice latino dive Sofia Vergara i Jennifer Lopez.

Uz nju, izdanje za praćenje ženskog finala US Opena zaokružila je kremastom verzijom donedavno omraženih sandala na čičak.

  • +36
Poznati na US Openu Izvor: Profimedia / Autor: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Ove ljetne sezone, kao i nekoliko prethodnih, ova omiljena obuća turista zaradila je modni kredibilitet prvenstveno zahvaljujući luksuznim verzijama kakve neumorno lansiraju vodeći brendovi poput francuskog Chanela ili Diora, za kojeg 48- godišnja Theron godinama nastupa u ulozi ambasadorice.

  • +5
Poznati na Diorovom događanju Izvor: Profimedia / Autor: DIMITRIOS KAMBOURIS / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA